Una parella practica sexe en plena festa de Nadal d’un bar

La dona fa una fel•lació a la barra

 

A vegades el desig sexual és tan fort que resulta difícil resistir-se. Segons sembla, això és el que els hi va passar a aquesta parella, que no es va poder esperar a estar en un lloc més íntim per practicar sexe. Les imatges mostren com la noia fa una fel·lació a la barra d’un bar en plena festa de Nadal.

 

Una actuació que acaba incomodant als altres clients, els quals van abandonar la zona a mesura que s'adonaven de l’espectacle. No obstant, i com es pot observar en el vídeo, tan aviat com la dona deixa de practicar la fel·lació, els clients tornen al local per acabar-se les seves begudes, com si no hagués passat res. 

«La gent actua com animals»

L'incident es va produir durant una festa de Nadal de l'any passat en un bar de Khabarovsk, un municipi del sud-est de Rússia. Les imatges, que van ser gravades per les càmeres de seguretat del local, ràpidament van ser compartides a les xarxes socials, generant un autèntic debat entre els usuaris.

 

Un dels testimonis, Daniel Ly, va afirmar que: «Aquest comportament em fa pensar que la gent actua com animals avui dia». Enguany, el vídeo s'ha tornat a fer viral, ara que s'acosta el Nadal, i ja torna a circular per les xarxes socials. 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris