Una parella practica sexe en un taxi de Moscou mentre el conductor ho grava

Li van demanar al taxista que aparqués el vehicle i els deixés una mica d'intimitat

 

 

Avís a tots aquells que vulguin viatjar a Rússia aquest Nadal: la nit moscovita és perillosa. Un taxista de Moscou, de fet, va veure com una parella va començar a practicar sexe mentre ell els portava al seu taxi. A més, segons va explicar, la jove parella en qüestió va demanar al taxista que aparqués i que els deixés més intimitat. És a dir, que els deixés sols al seu taxi.  

  

  

Al principi tot semblava normal. Instants després, però, el conductor va començar a veure moviments estranys i, sorprenentment, va decidir gravar-ho.

 

La indiscreció de la parella

Segons després de començar l'exhibició, la noia va pujar damunt les cames de la seva parella i va ser aleshores quan van començar a fer-se petons. El taxista, no va dubtar i en veure què succeïa, va començar a gravar l'escena amb la càmera de l'interior del mateix vehicle.

 

Minuts després, la parella se'n va adonar i ambdós van demanar al taxista una mica d'initimitat. Tots dos van instar al conductor a què aparqués el taxi i que, acte seguit, els deixés sols. El conductor, visiblement sorprès, va seguir gravant.

«Esteu bojos?»

Va ser la resposta del taxista. Així mateix, va prosseguir: «He de marxar del meu cotxe perquè pugueu practicar sexe? Aneu a un pub i feu-ho allí!»

 

El conductor va frenar i els va demanar que baixessin del cotxe. Com no podia ser d'altra manera, els joves van pagar i aquest va tancar el vídeo assegurant que els joves estaven «malalts», per no poder reprimir els seus «instints animals».

 

Al final el taxista va optar per penjar el vídeo a youtube i aquest ja compta amb més de 320.000 visualitzacions

Comentaris