El passat polític de María Lapiedra: independentista amb sensualitat

La col·laboradora televisiva va estar molt involucrada amb la política

 

El 2017 ha sigut un any clau per Maria Lapiedra. Col·laboradora destacada en diferents tertúlies televisives, primera concursant confirmada a 'Supervivientes 2018' i protagonista en un escàndol amb Gustavo González, amb qui ha mantingut una relació mentre estava casat, l'exactriu de cinema per adults s'ha aconseguit fer un nom dins la petita pantalla.

 

No obstant això, el paper mediàtic de la filòloga catalana no s'ha creat només enguany. En el passat, Lapiedra es va convertir en una gran defensora de l'independentisme de Catalunya, convertint-se en un reclam polític per aquells qui lluitaven per la separació d'Espanya i defensant la necessitat de proclamar la República.

Primer Laporta, després Mas

Entre les seves accions més recordades, es troba la relació que va mantenir amb Joan Laporta, expresident del FC Barcelona, qui va liderar la coalició Solidaritat Catalana per la Independència en les eleccions del 2010. En aquell període, l'actriu va dedicar una cançó a l'expolític, vestint una estelada pels carrers de Madrid i dient frases com «és temps de lluitar pel que és nostre» o «Si vols resultats, Laporta president».

 

 

La seva relació amb l'independentisme no va acabar aquí. En les eleccions del 2012, Lapiedra va decidir donar suport a Artur Mas, gravant una altra cançó on li demanava que proclamés la independència per així registrar «les seves peres al creuar la frontera», poder veure «jugar el Barça el mundial contra Croàcia» i cobrar com importació «el cava a Madrid».

 

L'objectiu d'una alcaldia

La relació de Maria Lapiedra amb la política no es va quedar únicament a donar suport a grans representants. A les Borges Blanques, a Lleida, van estar a punt de poder votar per ella en les eleccions del 2011, però un problema amb la documentació que havia d'entregar va impedir que l'aspirant a política es pogués presentar de manera formal.

 

Ho anava a fer mitjançant el Partit del Desig, una agrupació liderada per ella, que entre les seves propostes donava suport que, tot solter d'edat avançada tingués dret a gaudir d'una noia de companyia una vegada al mes, o que qualsevol persona del poble es pogués masturbar pel carrer de 12.00 hores de la nit a 6.00 hores de la matinada, entre altres idees en el seu programa.

 

Actualment es considera apolítica

El moment actual de María Lapiedra és molt diferent del que va viure set anys enrere. Actualment, gaudeix de l'èxit televisiu i s'ha aconseguit barrejar entre els diferents personatges mediàtics que s'inclouen en la premsa del cor. Per aquest motiu, ha aparcat la seva identitat ideològica, declarant-se apolítica i considerant les seves antigues aparicions com «coses del passat».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris