Els 19 passos clau per masturbar com cal una dona

Aprèn a donar-li més plaer a aquella persona tan especial

Aprèn a masturbar una dona de la manera més plaent possible
Aprèn a masturbar una dona de la manera més plaent possible | Psicología y Mente

 

L’ésser humà està constantment buscant el plaer, i en l’àmbit sexual no hi tenim cap excepció: en aquest sentit, la satisfacció sexual es vincula enormement amb la bona salut de les parelles. Ara bé, a mesura que passen els anys, la parella es pot veure afectada a causa de la rutina i el descuit de les necessitats sexuals.

Els 19 passos clau per masturbar com cal una dona 

Per tal de gaudir al màxim de les relacions sexuals, la masturbació resulta una alternativa molt bona per augmentar el plaer, i ens proporciona diversos beneficis i avantatges.

A més, com que hi ha homes que segurament es demanen com poden masturbar correctament una dona perquè obtingui més plaer, t’oferim un recull de 19 passos que hauries de seguir si vols resoldre els teus dubtes. A continuació, veuràs quins són aquests passos.

1. Troba on és el clítoris

Encara que els seus òrgans sexuals no són iguals, les dones i els homes tenen la capacitat de gaudir d’orgasmes molt plaents. Això no obstant, les diferències són remarcables: l’aparell sexual dels homes disposa únicament d’una via que pugui transportar les sensacions que sent cap al cervell i, en canvi, l’aparell sexual de les dones en té diverses —tres o quatre—, la més coneguda de les quals és el clítoris, un petit element de tacte carnós que se situa a la vulva, al seu extrem més elevat.

Les dones poden arribar a sentir coses molt agradables si reben una bona estimulació del clítoris. Tanmateix, cal que se sàpiga fer-ho, i evitar estimular-lo directament en el cas que el nivell d’excitació no sigui prou alt.

2. I també on és el punt G

El punt G ha despertat molt d’interès i és un tema de conversa recurrent, i probablement tothom és conscient que es tracta d’una mena d’interruptor màgic dins del cos femení. Tal com han revelat diversos estudis, aquest punt és la part de dins del clítoris, i per això cal que l’estimulem en el cas que tinguem ganes de masturbar una dona com cal.

Si el vols ubicar, cal que introdueixis el dit a dins amb l’ungla cap per avall i, aleshores, hauràs d’aixecar-ne la punta, fent que agafi la forma d’un ganxo. Tot seguit, trobaràs una mena de botó que sobresurt a l’interior.

3. Du a terme una estimulació de tots dos

Si vols fer-li sentir més plaer, pots utilitzar totes dues mans —o també una i prou— per tal d’estimular el punt G i la part externa del clítoris. Si ets capaç de dur a terme un moviment que combini l’estimulació dels dos punts, les sensacions seran extremadament plaents.

4. Mira de no centrar-te en el clítoris i prou

La vagina disposa de diversos racons erògens. Per això, pots mirar d’anar provant i veient quines sensacions es van originant després de tocar-los. És probable que la dona amb la qual estiguis mantenint relacions sexuals et pugui dir les preferències que té en aquest sentit.

5. Fes una exploració del cos femení

Per tal d’aconseguir estimular l’altre d’una manera encara més plaent, cal que sàpigues que el cos té altres racons erògens que pots estimular. Un exemple d’això és que, mentre dus a terme una estimulació del clítoris, el coll et pot ajudar molt a intensificar les sensacions que viu l’altre.

Igualment, és interessant dur a terme una estimulació de la zona anal. Així, cal que pensem en el cos com un tresor en el seu conjunt, com un tot.

6. Recorre al lubricant

Si has de masturbar una dona, et pot anar molt bé fer servir alguna mena de lubricant, per eludir el dolor i incrementar el plaer. En una enquesta duta a terme recentment, la meitat de les persones enquestades van dir que arribaven millor a l’orgasme gràcies a la lubricació.

7. Utilitza una joguina eròtica

No només es pot dur a terme la masturbació a través dels dits: també podem masturbar l’altre amb l’ajuda d’objectes, com ara vibradors. Avui en dia, hi ha moltes joguines sexuals a la venda, o sigui que pots fer un cop d’ull a l’oferta que hi ha per triar-ne alguna que t’agradi.

8. O, fins i tot, dues

Encara que recórrer a una joguina sexual podria constituir una alternativa interessant, utilitzar-ne dues pot ser encara més interessant. Fes-les servir alhora sense cap por, així l’orgasme pot arribar a ser molt més potent.

9. Ajuda’t amb l’ambientació

Per tal de dur a terme la masturbació en un entorn molt agradable i relaxant, la tria de l’indret on es farà pot ser molt útil. Pots optar, per exemple, per decorar la teva estança amb alguna espelma i per recórrer a posar una música de fons que inciti a deixar-se endur.

10. Assegura’t de conèixer els gustos de l’altre

Concedeix-te una mica de temps per tal de conèixer millor l’altre, perquè cadascú té uns gustos ben diferents.

11. Prioritza la comunicació fluïda

Per tant, li pots fer preguntes de manera directa i establir una comunicació que sigui fluïda. Així, podràs fer que tot millori encara més i que la intensitat de les sensacions augmenti.

12. No facis moviments bruscos i ves incrementant la intensitat de mica en mica

Podríem pensar que la intensitat més alta ens ajudarà a tenir orgasmes més potents, però en realitat el millor és incrementar de mica en mica la intensitat. Aquí cal remarcar que una de les millors tècniques consisteix a retardar el moment del clímax.

13. Ves canviant el moviment i el tacte

Mou-te en línia recta, de manera circular, bufa, fes massatges, frega... en altres paraules, mira d’anar canviant els moviments que fas i la manera en què toques les zones erògenes i el clítoris. Si ho fas, contribuiràs a provocar molt de plaer a l’altre.

14. Tingues els mugrons ben presents

De la mateixa manera que els genitals, els mugrons compten amb un gran nombre de terminacions nervioses que poden fer que s’incrementi l’excitació de la dona. Ara bé, hi ha moltes persones que no li treuen bé el suc a això perquè fan moviments massa bruscos, i cal actuar amb delicadesa en aquest punt del cos.

15. Recorre a la teva imaginació i perd-te en el moment que vius

Fins ara t’hem proposat diverses recomanacions que et poden ser de gran utilitat, però realment és essencial que et perdis en el present, que connectis amb la resta de la gent i puguis esbrinar com es configura aquest moment. Així doncs, cal que estiguis ben atent/a a tot allò que passa entre vosaltres i que et centris en les coses que fas.

16. Mira de provar amb llocs diferents

Encara que hem dit que cal instaurar un clima que ajudi al desenvolupament de les relacions sexuals, l’habitació no és l’únic element que s’ha de tenir en compte. Podem ser creatius o buscar algun indret que ens pugui ajudar a dur a terme una estimulació dels sentits més profunda, com ara la banyera.

17. Experimenta amb postures o jocs diversos

Igualment, pots mirar d’experimentar amb postures o jocs diversos, o d’estimular encara més el joc sexual amb l’ajuda d’algun component com el gel, perquè les sensacions es poden veure intensificades amb l’ajuda del gel.

18. Canvia de postura i ves fent proves

Podem masturbar l’altre amb postures ben variades. Així doncs, és interessant que obrim la nostra mentalitat i ataquem des de perspectives ben diverses.

19. Continua i no t’aturis

La dona pot tenir més d’un orgasme, arribant a experimentar un orgasme rere l’altre sense passar necessàriament per l’etapa de la resolució. Així doncs, no t’aturis si creus que ha arribat al clímax perquè encara podria experimentar més plaer.


Comentaris

envia el comentari