IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'Pegging', el joc sexual on la dona domina l'home

Els jocs sexuals de poder cada vegada estan més de moda

El 'pegging' és el nou joc sexual de moda. | Cedida

 

Els jocs de poder sempre han estat pràctiques interessants per portar al llit i per això mateix, des de fa uns anys s'ha començat a posar de moda un nou joc que utilitza el poder, però en aquest cas, poder sexual.

És conegut com 'Bend over boyfriend', però segurament et sonarà encara més la paraula 'pegging', tal com explica 'Los Replicantes'. Aquesta pràctica sexual consisteix a fer que la dona es col·loqui un arnès amb un consolador i comenci a penetrar a l'home de forma anal.

Aquest joc ha anat agafant força amb el pas dels anys i avui en dia, resulta ser de la més comuna i habitual entre moltes parelles. Cal destacar que hi ha moltes opcions diferents per dur a terme aquesta pràctica sexual com diversos arnesos i consoladors de diferents formes, mides i textures.

De fet, i encara que en un primer moment era un joc que els homes es negaven a practicar -per les connotacions que porta associades la penetració anal en els homes-, avui dia són moltes les parelles heterosexuals en què és l'home qui gaudeix més d'aquesta pràctica.

Segons informa Dan Savage, un prestigiós columnista sobre sexe, tots els homes haurien de provar aquesta pràctica sexual alguna vegada a la vida per conèixer noves opcions i perspectives.

Aquest joc és molt excitant per a les dones i molt satisfactòri per als homes. El motiu d'aquesta gran satisfacció per a ells, és que la penetració anal és l'única manera de poder estimular la pròstata, la zona més excitant dels homes, localitzada a uns vuit centímetres de l'anus.

A part de proporcionar plaer, estimular la pròstata té diferents beneficis com ajudar a millorar les disfuncions erèctils o impotències, elimina toxines del sistema reproductor i augmenta la intensitat de l'orgasme, entre molts altres beneficis.


Comentaris

envia el comentari