rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Penja fotos del primer bany de la seva filla i li salva la vida. Descobriu per què!

La nena estava afectada per icterícia

Una tendra imatge d'una nena recent nascuda ha emocionat la xarxa i, encara més, ha servit per salvar-li la vida a la petita. La història és la del seu pare, de nickname Vespera23 a Reditt, que va penjar en aquesta xarxa social la imatge del primer bany de la nena, de pocs dies de vida. És aquesta:

 

La imatge que va ser penjada a les xarxes. Foto: Reditt

 

La fotografia va generar diversos comentaris, entre la tendresa i les bromes, com qualsevol imatge d'aquesta mena a les xarxes socials. Però el comentari d'un perdiatre va posar el pare en alerta. Les seves paraules deien així: “No té els ulls una mica grocs? És el que em sembla, però és difícil de dir perquè la imatge ja és una mica groguenca de per si. Probablement no sigui res, però pot ser un símptoma d'icterícia del nounat. Si té la pell i els ulls una mica grocs, potser hauries de portar-la a veure un metge. Sóc un pediatre una mica paranoic, d'aquí la meva preocupació“. 

 

El pare va fer cas a la nena i, efectivament, li van diagnosticar icterícia, una malaltia que, ara que ja està en mans del metge, no ha de generar cap mena de complicació. Es tracta d'una malaltia que provoca alts nivells de bilirubina i, si bé en els casos més greus pot suposar greus danys cerebrals, en la majoria de casos la supervisió i els consells dels metges provoquen que es pugui fer vida normal.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris