La perillosa pràctica sexual anomenada el 'petó blanc'

Es poden contraure malalties de transmissió sexual

El beso blanco, la última moda sexual de alto riesgo
El petó blanc, l'última moda sexual d'alt risc | cedida

Les parelles cada vegada estan disposades a experimentar més, sobretot en el nivell més íntim de la relació. Per aquest motiu, sempre intenten evitar caure en rutines avorrides i opten per afegir pràctiques innovadores al seu dia a dia sexual. Normalment sempre es decanten per postures o moviments que siguin atractius i aportin plaer als dos. Aquest augment de l''originalitat al llit' també ha comportat una major tendència cap a pràctiques que poden comportar certs perills, com el cas del petó blanc.

Aquesta és una pràctica cada vegada més comuna en les relacions i consisteix en què l'home ejaculi a la boca de la seva parella. Aleshores, ella, amb el semen a la boca, li fa un petó francès al seu company, compartint la substància entre els dos. A més destaquen que és important l'exercici de llengua, que és l'encarregat de traspassar les restes de l'ejaculació.

Aquesta pràctica tan eròtica i tan diferent de les conegudes fins ara, s'ha posat de moda a tot el món. Així doncs, en aquest cas la persona encarregada de l'ejaculació deixa de tenir el paper dominant a la relació per passar a ser el sumís i rebre el semen de boca de l'altra persona. Tot i això, cal tenir en compte que aquesta pràctica té els seus riscos i és molt important tenir-les en compte.

Transmissió de malalties

Precisament per aquest perill de transmissió de malalties sexuals és molt important tenir en compte algunes coses abans de dur a terme aquesta pràctica. Mai s'ha de permetre que l'ejaculació tingui lloc a la boca si es pateix alguna malaltia, ja que el semen és una font de transmissió de VIH, gonorrea, hepatitis i herpes, entre d'altres.

Així doncs, si es pateix algun tipus de malaltia sexual, és totalment imprescindible fer-ho saber a la parella. De la mateixa forma que si el que rep el semen a la boca té algun tipus de ferida oberta a la boca, també ha de tenir molt de compte i evitar el sexe oral, sempre que sigui sense protecció. Sobretot tenint en compte que en un petó francès, el contacte entre la sang, la saliva o el semen es pot donar amb molta facilitat.

Aquelles persones que no pateixin cap malaltia també han de tenir en compte algunes precaucions per evitar qualsevol tipus de problema. Per exemple, el virus del Papil·loma Humà, molt difícil de detectar, pot transmetre's de forma involuntària i és més comú del que molts pensen.


Comentaris

envia el comentari