IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La polèmica declaració del 'Prenda' de La Manada: «Sóc cinturó negre en sexe oral»

Va ser el primer dels acusats a declarar

El 'Prenda' ha realizado unas controvertidas declaraciones
El 'Prenda' ha pronunciat unes polèmiques paraules davant del jutge| Cedida

Els acusats de la violació múltiple a una jove que va tenir lloc l'any passat durant els sanfermines, han comparegut finalment davant l'Audiència de Navarra i han prestat declaració. Tots, sense excepció, van assegurar mostrar-se molt sorpresos amb el succeït i no comprendre per què la víctima els havia denunciat.  

Davant del jutge han rebatut la declaració de l'afectada i han argumentat que les relacions que van mantenir amb ella no solament van ser consentides, sinó que a més van ser promogudes i gaudides per ella, qui, es va mantenir activa durant tot el coit.

En la sessió d'ahir, van declarar per ordre: José Angel Prengui, Manuel Escudero, àngel Boza, Antonio Manuel Guerrero i Alfonso Jesús Cabezuelo i han hagut de fer front a les diverses preguntes de l'acusació.En cert punt, coincidien que tots consideraven que el consentiment era «evident», ja que segons el seu relat ella va començar practicant sexe oral, la qual cosa tots van considerar que era més que suficient per tenir relacions sexuals plenes sense la seva aprovació, que ja donaven per implícita.

Els acusats mantenen la seva versió

En aquesta jornada de declaracions, van tenir lloc diversos comentaris polèmics, especialment per part del ‘Prenda’, el primer a declarar. Aquest va dir sense embuts que, després de saludar-la i parlar amb ella sobre futbol, van començar a parlar sobre sexe i la cosa va derivar en relacions sexuals.«A més sóc cinturó negre en sexe oral», va afegir amb orgull. En la seva versió, el ‘Prenda’ va sostenir que va ser la pròpia denunciant qui va motivar la trobada després d'assegurar que «s'atrevia amb els cinc i que ho anava a demostrar».«No em va estranyar la proposta de la noia de fer-ho amb els cinc pel context, a les 3 del matí de festa en Sant Fermín. No era l'hora de missa a les 12 del migdia», afegia el segon acusat, Manuel Escudero, després que l'acusació li rebatés que com era possible que els semblés «normal» una petició semblant.Respecte a la seva experiència sobre el sexe en grup, l'acusat comentava: «Les meves relacions en grup han estat habituals, les he practicat 15 o 20 vegades, encara que no recordo si aquesta va ser la primera vegada amb 5 homes»

Abandonament, furt i gravacions

Ángel Boza, per la seva banda, va explicar que la van deixar sola al portal perquè consideraven que ja havien «acabat». «Ja havíem acabat i estàvem de festa», han estat les seves paraules.Com informa 'Navarra', el guàrdia civil acusat, Antonio Manuel Guerrero, va relatar que li va robar el mòbil de la ronyonera abans d'anar-se per «avarícia», si ben després que la Policia Foral els retingués després del tancament es va desfer d'ell tirant-ho en la costa de Labrit.«Ho vaig fer perquè ens podien acusar de robatori», va argumentar ell, tractant de desvincular les seves accions de l'acusació de violació. Guerrero li havia llevat la targeta SIM i la targeta de memòria, fent a l'aparell pràcticament inoperatiu, encara que la policia va trobar ambdues targetes en el lloc dels successos.D'altra banda, els cinc han assegurat que la víctima no anava borratxa, encara que els informes revelen que aquella nit taxava 0,91 grams d'alcohol per litre de sang, i van assegurar que ells no fumaven porros que, en realitat, va anar el pretext que va motivar que la víctima entrés al portal, amb el que es dedueix que de ser certa l'acusació l'haurien enganyat.Finalment, es coneix que Guerrero i Cabezuelo van gravar un vídeo que en total sumava 96 segons. En aquest es veia l'acte sexual. 40 d'aquests segons pertanyien al vídeo de Cabezuelo, que va poder ser rescatat per la Policia Municipal de Pamplona després que l'acusat ho esborrés. Aquest, a fi de justificar-ho sentenciava: «Solc esborrar aquests vídeos, és alguna cosa habitual, no va ser per res especial. Tinc núvia».


Comentaris

envia el comentari