IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es popularitza el 42, una nova pràctica sexual

Es tracta d'una forma específica de realitzar sexe oral

El sexo oral puede producir grandes orgasmos
El sexe oral pot produir grans orgasmes | Pinterest

Amb certa periodicitat i en honor de seguir millorant la qualitat dels seus serveis, la marca de preservatius Control elabora estudis sobre sexe. L'últim: 'Els joves espanyols i el sexe', arribava a una interessant conclusió: el missioner i el gosset són les dues postures sexuals per antonomàsia al nostre país.

No obstant això l'estudi també descobreix que els espanyols anhelen provar noves experiències i descobrir noves postures sexuals. Els manuals de sexe moderns han desenvolupat centenars de postures que deriven de les 64 que queden recollides al Kamasutra, i actualment, com informa 'El Mundo', hi ha una postura que sembla estar estenent-se.

Es tracta del 42, una postura que com explica el citat mitjà és intensa, sense penetració i sexualment «egoista». El 42 és una postura que busca promoure el plaer mitjançant el sexe oral i que cada vegada es torna més popular. És intensa perquè, encara sense penetració, pot provocar tanta excitació que pot arribar a brindar els millors orgasmes.

  

  

és egoista perquè funciona mitjançant l'assignació de dos rols complementaris i oposats: el que dona i el que rep

  

La postura és molt senzilla: consisteix que la persona que rep segui en una superfície en la qual s'estigui còmode, després ha d'arquejar l'esquena cap a davant i deixar-se fer.

L'altra persona s'agenolla enfront de la primera i, tot seguit, li practica sexe oral. L'assumpte no comporta cap complicació i és especialment excitant per dos motius: el primer és que la postura permet practicar bé el sexe oral.

La segona i pot ser que més important és que la persona que ho dóna pot establir contacte visual amb qui ho rep, multiplicant exponencialment la morbositat i, amb això, també el plaer.

Imagen de como debería ser un 42
I
Imatge de com hauria de ser un 42| El Confidencial

 

Valida tant per a ell com per ella

Com explica l'esmentat mitjà, per l'anatomia dels gèneres pot semblar que la postura només és apta per als homes però, si bé és cert que el 42 brinda l'oportunitat de fer una fel·lació magnifica, també pot usar-se per donar un meravellós cunnilingus, i fer-ho igual de bé.

La postura, llavors, és egoista encara que no sexista i cadascuna de les parts pot alternar-se per satisfer a l'altra i que no hi hagi injustícies en el llit.

Respecte al nom que rep, es tracta d'una qüestió curiosa: se li diu 42 per les ombres que projecten els membres mentre es realitza la postura; el 4 és la persona asseguda i arquejada i el dos, òbviament, la persona que dóna el sexe oral.


Comentaris

envia el comentari