rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Quant pot arribar a costar la celebració d'una comunió?

Aquests tipus de celebracions religioses s'han convertit en un acte social que pot arribar a costar entre 4.000 i 8.500 euros

Una comunió pot arribar a costar més de 8.000 euros. Foto: Iolanda Sebé.

 

 

La celebració d'una comunió pot arribar a superar els 8.000 euros entre vestuari, complements i el banquet. Aquesta és la xifra que ha resultat d'un estudi dut a terme per la Unió de Consumidors de Catalunya al voltant d'aquestes celebracions, que s'han convertit, més enllà d'una cerimònia religiosa, en un acte social que en moltes ocasions acaba suposant un endeutament important del nucli familiar.

 

Des del vestit del nen o nena, els complements, el banquet —la despesa més important—, el reportatge fotogràfic o l'animació pels més petits, el nombre de factors a tenir en compte cada cop és més gran, incrementat el cost d'aquest dia. En aquest sentit, l'estudi dóna com a cost mínim de la comunió d'una nena la xifra de 2.111,68 euros davant els 2.089,73 euros d'un nen. Com a cost màxim donen les xifres de 8.519,40 euros en el cas d'una nena i de 7.175,20 euros en el cas d'un nen. Tot i això, la quantitat mitjana de diners que es gasten en una comunió és d'entre 4.500 i 5.000 euros. Aquestes xifres surten a partir de dades mitjanes com la d'uns 65 convidats al banquet o un àlbum fotogràfic de 20 pàgines.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris