El plàtan, el nou 'Satisfyer' masculí

Farts del plàstic i la monotonia, els onanistes han trobat una nova manera de masturbar-se, però, segons diversos dermatòlegs, és perillosa

El plàtan, un ajudant en la masturbació masculina | Cedida.

Pràctiques sexuals n'hi ha tantes com gustos, i de gustos n'hi ha de tots colors. Algunes arriscades, unes altres prop del llindar de la parafília; moltes simplement absurdes tenint l'enorme gamma actual d'andròmines i lubrificants. No obstant això, la moda sempre sorprèn. La nova tendència en la masturbació masculina, el 'novamàs', és sens dubte fitofílic —'amor' cap a les plantes, verdures i fruites—, i, sí, també és perillós. Es tracta, doncs, d'usar la pell del plàtan o de la banana per a masturbar-se.

Segons l'experiència dels seus practicants, la fruita és ideal per fer-ho, ja que simula el sexe oral. Consisteix, bàsicament, a pelar el plàtan, posar la pell sobre el penis i masturbar-se. Ben complicat. JackInWorld, un fòrum centrat en la masturbació masculina —ja ho diu el nom—, n'instrueix i ofereix una altra possibilitat als que es cansin de la monotonia: «Si vols, pots escalfar la pell al microones per obtenir sensacions addicionals». Tanmateix, no és or tot el que lluu.

Importants riscs cutanis

Diana Gill, doctora experta en dermatologia, ha explicat a 'The Sun' els riscos que comporta aquesta pràctica: «Quan les proteïnes de la fruita entren en contacte amb la pell, poden provocar erupcions cutànies i aftes molt doloroses al penis». Consegüentment, no tractar aquestes reaccions pot suposar «greus infeccions en la pell». Gill destaca, a més, que les persones amb al·lèrgia al làtex són encara més susceptibles a sofrir aquestes afectacions. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari