rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Per què el 666 és la marca de la bèstia?

Moltes teories giren al voltant d'aquest tema

Font de l'Àngel Caigut de Madrid. Foto: Carlos Delgado

 

Les teories al voltant del número 666 són molt diverses i sovint plenes d'imaginació, es considera que aquest número és la marca de la bèstia, o l'anticrist per alguns. Hi ha una hipòtesi que apunta a què s'arriba a aquesta xifra agafant les lletres de Vicarius Filii Dei, el títol oficial del Papa, com a números romans i fent algunes operacions matemàtiques. També es creu que el seu origen ve del nom en llatí de l'emperador Dioclecià o de la traducció en hebreu del nom de Neró. Sigui com sigui, totes aquestes teories s'allunyen de l'explicació de les Sagrades Escriptures.

 

 

Com explica Mario Piccone en el seu blog, tots els noms bíblics tenen un significat, com és el cas de Jesús, que vol dir salvació, en el cas de la bèstia el significat està en la xifra. La bèstia 666 apareix a les escriptures simbolitzant el sistema polític mundial controlat per Satanàs, un àngel que es va sublevar contra Déu, sent un amb els que hi tenia més confiança. Segons el blog, les escriptures diuen que la bèstia «té número d'home» i, per tant, es refereix a què és una entitat terrestre i no un dimoni, com sovint es confon. Així doncs, la bèstia és un humà, una espècie imperfecta i plena de defectes.

 

El número 6 fa referència a la imperfecció i el defecte, ja que no arriba a ser el 7, que simbolitza la perfecció. La repetició del 6 tres cops és per remarcar el seu significat, ja que el 3 es fa servir per posar èmfasi a les coses. Així doncs, el 666 és la marca que porta l'humà que és un fracàs als ulls de Déu.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris