rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Què hi veus en aquesta imatge? Internet no es posa d'acord

La imatge que ha dividit la xarxa. Foto: cedida.

 

El temps d'oci de nombrosos usuaris d'Internet l'ocupa avui una nova imatge que ha irromput en xarxes socials per dividir opinions. "Quina figura s'amaga després d'aquesta silueta?" se'ns demana esbrinar i, encara que alguns ho tinguin molt clar, altres hi han passat una bona estona. "Em vaig quedar mirant aquesta imatge durant una hora intentant esbrinar el que era", diu Savannah Root, la usuària de Facebook que va publicar la fotografia la setmana passada i que ha generat més de 16.500 comentaris.

Alguns parlen d'ocells morts, da'ltres dues persones de perfil fumant, un avió en flames o d'altres comentaris imaginatius que disten tant que sembla impossible que parlin de la mateixa foto.Llavors, quina figura s'amaga després d'aquesta silueta? Si us ha portat més d'una hora resoldre-ho i no podeu més, aquesta és la solució:

 

Ho veieu més clar? Foto: cedida

Ho veieu més clar? Es tracta d'un home amb barret o d'un vaquer (com preferiu). El joc d'ombres, probablement, és el que us hagi portat a la confusió perquè no està complet el dibuix. En aquest cas, el nostre cervell ha seleccionat la informació que li era més útil i s'ha centrat en la part negra del dibuix, obviant la part en blanc -la clau- i després ha intentat omplir amb una resposta "lògica". D'aquí la disparitat de comentaris.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris