Quatre detinguts a Palamós per voler robar un rellotge d'alta gamma mitjançant tocaments sexuals

La policia demana parar atenció per evitar distraccions provocades per estranys

L'home ho va denunciar a la policia. Foto: cedida.

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) van detenir el 29 de març a Palamós dues dones i dos homes com a presumptes autors d’un delicte de furt en grau de temptativa. Tenen entre 30 i 35 anys, nacionalitat romanesa i diversos antecedents policials, i han estat posats en llibertat amb càrrecs. Un ciutadà va alertar que dues dones havien intentat treure-li al carrer un rellotge d’alta gamma, valorat en 4.000 euros, fent-li tocaments i oferint-li serveis sexuals. La descripció que la víctima va fer de les joves es corresponia amb dues dones que uns agents de paisà havien vist aquell migdia en actitud sospitosa i pujant precipitadament en un turisme ocupat per dos homes. Després de contrastar els fets, la policia va procedir a la detenció de les quatre persones. Els Mossos demanen parar atenció per evitar distraccions provocades per estranys. El passat 29 de març, pels volts de la una del migdia, agents de paisà de la comissaria de La Bisbal que es trobaven a Palamós fent tasques de seguretat ciutadana van identificar dues dones amb actitud sospitosa que pujaven precipitadament dins un turisme ocupat per dos homes El vehicle es va aturar al carrer Santa Marta.

 

 

Quan els agents es van apropar per tal d’identificar-los, una de les dones va baixar del cotxe i va marxar en direcció contrària. Els Mossos van interceptar el vehicle i tots els seus ocupants, els van identificar i escorcollar. Del registre, van intervenir un telèfon mòbil de dubtosa procedència.

 

Durant l’actuació policial, els agents van saber que un ciutadà havia alertat que unes dones li havien intentat treure un rellotge d’alta gamma valorat en 4.000 euros. La víctima va donar la descripció de les dues joves que se li van apropar al carrer Santa Marta fent-li tocaments i oferint-li serveis sexuals. L’home, que va notar que li volien treure el rellotge, va poder-les foragitar.

 

Els agents van constatar que les persones que estaven identificant eren les mateixes que havien intentat sostreure el rellotge i van procedir a detenir els quatre ocupants del cotxe com a presumptes autors d’un delicte de furt en grau de temptativa. Els detinguts, tots amb antecedents, van passar el dia 30 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

La policia catalana aconsella parar atenció per evitar distraccions provocades per estranys que poden acostar-se amb la intenció de robar, mitjançant tot tipus d’argúcies com ara l’oferiment de proposicions sexuals, demanant informació o signatures, tacant-nos amb líquids i volent-nos netejar, donant-nos un cop o empenta per l’esquena o bé llençant monedes al terra, entre d'altres.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris