rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Quatre ferits, un crític i un altre greu, en un incendi en un vaixell a Eivissa

Una dona de 30 anys ha patit cremades al 90% del cos

 

El diumenge ha acabat en tragèdia a Eivissa després de l'explosió d'un vaixell que ha deixar un total de quatre persones ferides, una d'elles en estat crític i una altra greu. Tots els afectats han estat traslladats d'urgència a l'Hospital Can Misses mitjançant una UVI mòbil i una ambulància.

 

Quatre persones han resultat ferides, una d'elles crítica i una altra molt greu, després d'una explosió en una embarcació a Eivissa que ha acabat en un incendi. Segons han informat fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061, l'avís s'ha rebut a les 14.15 hores d'aquest diumenge. L'explosió en un vaixell atracat al port esportiu de la Marina d'Eivissa ha derivat en un incendi. Com a resultat, quatre persones han resultat afectades.

 

La més greu és una dona de 30 anys, la valoració és crítica: ha patit cremades al 90% del cos. Així mateix, un home de 36 anys està greu amb cremades al 50% de la superfície corporal. A més, dos homes han patit cremades i intoxicacions per fum menys greus. Tots ells han estat traslladats a l'Hospital Can Misses mitjançant una UVI mòbil i una ambulància de suport vital bàsic del 061, que actualment està intentant coordinar el trasllat dels pacients més greus a una unitat de cremats.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris