URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Quatre ferits, un crític i un altre greu, en un incendi en un vaixell a Eivissa

Una dona de 30 anys ha patit cremades al 90% del cos

El diumenge ha acabat en tragèdia a Eivissa després de l'explosió d'un vaixell que ha deixar un total de quatre persones ferides, una d'elles en estat crític i una altra greu. Tots els afectats han estat traslladats d'urgència a l'Hospital Can Misses mitjançant una UVI mòbil i una ambulància.

Quatre persones han resultat ferides, una d'elles crítica i una altra molt greu, després d'una explosió en una embarcació a Eivissa que ha acabat en un incendi. Segons han informat fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061, l'avís s'ha rebut a les 14.15 hores d'aquest diumenge. L'explosió en un vaixell atracat al port esportiu de la Marina d'Eivissa ha derivat en un incendi. Com a resultat, quatre persones han resultat afectades.

La més greu és una dona de 30 anys, la valoració és crítica: ha patit cremades al 90% del cos. Així mateix, un home de 36 anys està greu amb cremades al 50% de la superfície corporal. A més, dos homes han patit cremades i intoxicacions per fum menys greus. Tots ells han estat traslladats a l'Hospital Can Misses mitjançant una UVI mòbil i una ambulància de suport vital bàsic del 061, que actualment està intentant coordinar el trasllat dels pacients més greus a una unitat de cremats.


Comentaris

envia el comentari