rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Quatre lladres excaven un túnel per robar un banc italià

Els residents van advertir a la policia que alguna cosa estranya estava passant
Imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat.

 

La policia de Milà s’ha quedat bocabadada després que uns lladres aconseguissin robar un banc, tot i que, havien rebut advertències dels residents locals perquè alguna cosa estranya estava succeint en l’entorn, tal com informa RT.  L’atracament es va portar a terme per quatre lladres que van excavar un túnel sota el banc  i un divendres, abans d’obrir, a les nou i mitja del matí, es van esperar dins del banc a què els operaris arribessin i els hi van obligar a obrir la caixa forta a punta de pistola.

 

Els lladres, que tenien el rostre tapat, van buidar ràpidament les caixes de seguretat i van tornar pel túnel amb el seu botí. Quan va arribar la policia, ja va ser massa tard, i els lladres van poder escapar. Tot i això, cal destacar que diversos veïns de la zona van advertir dies abans, tant al banc com a la policia, de què alguna cosa molt estranya estava passant al voltant del seu edifici.

 

Segons alguns testimonis afirmen que durant la nit abans del robatori, «fins i tot, es movia la vorera del carrer». Uns altres destaquen que, «dilluns un de nosaltres es va apropar al banc per advertir sobre les tremolors que havíem escoltat. Altres van anar a la comissaria de la policia, ja que els sorolls no van cessar».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris