rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Quatre postures per arribar sempre al punt G

Un 22% de les dones no arriba mai o pràcticament mai al clímax
Moltes dones fingeixen arribar a l'orgasme. | Cedida

 

Si creus que totes les dones arriben a l'orgasme estàs molt equivocat. Un 22,5%, segons un estudi de Bijoux Indiscrets, afirma que no arriba mai o gairebé mai al clímax. Tal com informa 'El Confidencial', aquesta investigació revela també que un 52% de les dones ho fingeix en sentir-se pressionada. Tot i que la majoria arriba a l'orgasme a través de l'estimulació del clítoris, també s'hi pot arribar a través del punt G.

Segons els experts, el millor és estimular primer el clítoris durant els preliminars. Després, es pot començar amb la penetració. Això sí, qualsevol postura no serveix. Sari Cooper, terapeuta Sexual, revela quatre de les posicions perfectes per arribar a l'orgasme. També comenta, però, que no totes les dones arriben al clímax a través del punt G. Però sempre es pot intentar.

 

–Posterior amb amor: Aquesta és, per situar-nos ràpidament, la versió més sexual de la coneguda 'cullereta'. Aquesta posició permet que el penis toqui la paret frontal on es troba el punt G. És, a més, una forma d'arribar fàcilment al clítoris.

 

 

–Profunda: Ella es tomba cap per avall i ell, des del darrere, comença amb la penetració vaginal. El membre masculí arriba a una major profunditat i permet arribar amb facilitat al punt G. Es recomana ajudar-se d'un suport amb la mà per impulsar les penetracions.

 

–Dominant: Ella es posa a sobre a la gatzoneta mentre l'home està estirat cap per amunt. La investigadora i terapeuta Christine Milrod afirma que es tracta de la postura més aclamada entre les seves pacients, encara que també es tracta d'una de les més tradicionals. Aquesta posició fa que la dona sigui qui decideixi la profunditat de la penetració.

 

–Recolzada: Ella, estirada cap per amunt, col·loca les cames sobre les espatlles de la parella. La penetració serà profunda, però l'avantatge essencial d'aquesta posició és la facilitat d'accés al clítoris, que permetrà estimular-lo al mateix temps que s'arriba el punt G.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris