TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Quatre postures per practicar sexe sense esforç

Ideals per als dies en els quals ve de gust tenir una trobada més llarga i suau
Les quatre postures sexuals que milloraran la teva vida  | Imagen: Stokpic.

 

Al món del sexe no hi ha res escrit. Milers de pràctiques i postures que, això sí, acostumen a cansar força a tot aquell que les posa en pràctica. Per això, de tant en tant, ve de gust tenir una trobada més suau i, per tant, més llarga.

  

  

Així mateix, no hi ha res millor que apostar per les següents postures: la cullera, la taula de surf, la cadireta i la libèl·lula. Encara que pel nom puguin semblar complicades, el cert és que es tracta de postures molt senzilles i còmodes.

 

La cullera

Es tracta d'una postura d'allò més romàntica, ideal per a una trobada tan relaxada i com apassionada. La parella ha d'estar totalment tombada de costat, amb les cames juntes, per a poder encaixar un cos amb l'altre.

La penetració, des del darrere, permet al noi jugar amb el clítoris de la parella. A més, és una de les posicions més recomanades per a les dones que tenen dificultats per arribar a l'orgasme.

 

La cuchara | Cedida

 

La taula de surf

Ideal per a noies més actives i que volen manar al llit. Per dur-la a terme, el noi s'ha de tombar al llit amb les cames juntes i ella s'ha de posar al damunt, també amb les cames juntes.

En trobar-se la dona a dalt, la penetració és més profunda. Recolzar els braços a les espatlles d'ell o agafar-se al capçal del llit, permetrà posar en pràctica la postura de la millor manera possible.

 

La taula de surf | Cedida

La cadireta

Per dur a terme aquesta postura, el noi ha d'asseure's en una cadira o al llit amb les cames creuades. La dona, per contra, s'ha de posar damunt de l'home en posició contrària. Es tracta també d'una postura molt íntima i propera, ja que permet tenir contacte visual amb la parella i fer-li petons.

 

La cadireta | Cedida

 

La libèl·lula

En aquesta ocasió, la noia ha de posar-se al llit cap per avall i amb ell damunt, amb la mateixa posició, flexionar lleugerament la cama per embolicar-li la cintura. El noi, mentre la sosté, la penetra.

 

La libèl·lula | Cedida

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris