rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Quatre pràctiques i jocs sexuals altament perillosos per a la salut

Es tracta dels jocs més de moda entre els joves a tot el món, com el joc de la «molla» o l'stealthing', és a dir, treure's el preservatiu sense avisar durant el coit
Quatre pràctiques i jocs sexuals altament perillosos per la salut. | cedida

 

Algunes pràctiques i jocs sexuals s'han arribat a convertir en seriosos i perillosos per a la salut tant de la dona com de l'home, com embarassos no desitjats o contagi de malalties de transmissió sexual que poden acabar sent problemes molt greus. En els últims temps s'han posat de moda diversos jocs i tècniques a l'hora de practicar sexe que, lluny de ser plaents, poden arribar a produir tot el contrari. Experts asseguren al portal ‘MujerHoy’ que innovar en el terreny de les relacions sexuals «juga un paper fonamental per tenir un sexe ple i satisfactori. No obstant això, la línia entre el plaer segur i el risc d'infecció és molt fina, per la qual cosa determinades pràctiques poden implicar riscos per a la nostra salut», ja que en molts casos no s'utilitza protecció i es realitzen freqüentment sota els efectes de l'alcohol i drogues i sense precaució. En aquest sentit, s'exposen les quatre pràctiques i jocs que posen en alt risc la salut.

— El joc de la «molla»: També denominat 'ruleta sexual'. En aquest joc, els nois se situen en cercle sense roba interior i, mentre mantenen l'erecció, les noies es van asseient sobre ells de forma alternativa cada 30 segons forçant una penetració. Perd la primera persona que ejaculi. A més de sofrir embarassos no desitjats, les malalties sexuals de transmissió sexual troben en aquest tipus de jocs facilitats per créixer i expandir-se. També cal destacar que en aquest 'joc de la molla', la penetració es realitza sense excitació i per això mateix, les noies estan exposades a patir vaginitis. 

 

— ‘Stealthing’: O el que és el mateix, treure's el preservatiu sense avisar durant el coit. Aquesta pràctica comporta, com és lògic, un risc més elevat d'embaràs no desitjat i de contraure malalties de transmissió sexual, però també suposa un clar delicte de violació. El fet de treure's el preservatiu abans o durant el sexe és similar a una agressió sexual. Si bé la dona accedeix a tenir aquesta relació, no significa que també accedeixi a fer-ho sense proteccions. Malgrat això, la tendència està en augment precisament gràcies a les comunitats a Internet, on s'anima als joves a què duguin a terme aquesta pràctica.

 

— ‘Serosorting’: Aquesta nova pràctica sexual busca mantenir relacions sexuals sense protecció entre persones del mateix sexe. Però aquesta nova manera de mantenir relacions es basa en el fet que persones amb VIH busquen a altres persones seropositives per tenir sexe sense cap tipus de protecció. A més, les persones sense VIH busquen d'altres que tampoc ho tinguin per poder dur a terme aquesta nova pràctica sexual.

 

— ‘Chemsex’: Abreviació de l'expressió anglesa 'chemical sex' (sexe químic). Consisteix en el consum de drogues per allargar la durada de les relacions sexuals, que en alguns casos ha arribat fins a les 72 hores ininterrompudes. Això significa que els participants poden estar dies sense menjar ni beure aigua, i de vegades fins i tot sense arribar a dormir. L'alta intensitat de l'activitat física en aquesta pràctica sexual, sumada a la seva durada i al desgast físic que es deriva d'ella, pot arribar a provocar fatiga, lesions musculars i fins i tot la mort en casos extrems.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris