Descobreix què és el sexe tàntric

Una manera de conèixer i d'entendre l'existència dels humans per mitjà del sentiment que provoquen les sensacions a nivell físic

El sexo tántrico incluye toda una filosofía acerca de los sentidos para experimentar en pareja.
Aquesta pràctica inclou una filosofia ben completa sobre els sentits per tal d'experimentar amb l'altre membre de la parella | Cedida
 

Mai no havies gaudit tant de la teva parella i del sexe, ni de la teva connexió amb aquests dos elements. Fonamentat en la filosofia del Tantra, el sexe tàntric fomenta el fet d'assolir un tot amb l'altre i promou l'energia sexual que es desprèn durant la pràctica del coit. 

 

En cas que tinguis ganes de descobrir en què consisteix exactament el sexe tàntric i de veure diferents postures bàsiques i consells que caldria tenir en compte perquè sigui tot un èxit, aquí trobaràs la informació que necessites.

 

Definició de sexe tàntric

Es tracta d'una pràctica sexual que es fonamenta en la filosofia del Tantra, una paraula que en sànscrit vol dir secret i que es refereix a una mena de mantres religiosos i de rituals hindús i budistes en què el déu Shiva de la totalitat, la natura i el caos ens parla del ritual tàntric.

 

Aquesta mena de realització de l'acte sexual fomenta que el coit es practiqui amb consciència, com una forma per promoure la sensibilitat de les persones i per concentrar l'energia dels dos individus que duen a terme la pràctica sexual en un de sol, a través de la cerca del plaer de tots dos. El fet de triar-lo com a nova opció pot esdevenir una decisió encertada en cas que tinguis ganes de:

 

  • Tornar a connectar amb l'altre a nivell emocional i sexual

  • Dir adeu a la monotonia i innovar al llit

  • Assolir un grau d'intimitat més gran amb l'altre i conèixer-te millor

 

Segons aquesta filosofia, tots els éssers humans podem promoure la nostra energia a nivell sexual per tal d'arribar al clímax i perquè l'altre també hi arribi.

 

Les tècniques sexuals del tantrisme fan que s'allargui la cadència que té el plaer i, així, ajuden a posposar l'orgasme i a fer que la satisfacció es potenciï.

 

El Tantra estableix que no hi ha cap membre de la parella que sigui superior, igual que no hi ha impuresa o puresa, lletjor o bellesa, etc. Igualment, el sexe tàntric veu l'ejaculació com un pas que fa que es malbarati l'energia sexual i, per aquesta raó, aconsella que es provi l'orgasme sec, sense ejacular.

 

Es tracta únicament d'un tema sexual?

Tal com hem anat veient, el sexe tàntric no només implica dur a terme una pràctica de caire sexual. Per als seguidors que hi estan interessats, es tracta d'una mena de saber molt antic que té la intenció d'acostar l'individu a la divinitat per mitjà de l'autoconeixement i del despreniment de l'ego.

 

De manera inequívoca, hi ha molts individus que únicament vinculen el sexe tàntric a les mesures destinades a posposar els orgasmes i a fer que el contacte sexual sense ejacular duri més temps. Cal tenir en compte, però, que aquestes dues coses únicament són conseqüències del tantrisme

 

Com a conclusió de tot això hem de remarcar que, tot i que aquesta filosofia implica el sexe com una forma essencial d'ampliar l'energia, també se centra en tot allò que es pot vincular tant amb la pròpia ànima com amb l'ànima de l'altre. 

 

A grans trets, implica que un es pugui fondre amb si mateix i amb l'altre en un tot complet, no només a nivell físic sinó que també a nivell emocional, o sigui, que és una manera de conèixer i entendre l'existència dels individus a través del sentiment de les sensacions que es produeixen a nivell físic. 

 

  • També et pot interessar: La sexualitat, el sexe i 8 maneres de practicar-ne
El sexo tántrico se basa en tradiciones induistas y budistas ancestrales.
La base del sexe tàntric la trobem a les tradicions budistes i hinduistes que són ancestrals | Cedida

 

Consells essencials per a la pràctica del sexe tàntric 

Tot i que en si mateixa la filosofia d'aquesta mena de sexe sembli complicada, la seva pràctica normalment és més senzilla de dur a terme. El consell més important que s'ha de tenir en compte és deixar de pensar únicament en el fet d'arribar a l'orgasme i, en canvi, gaudir dels preliminars i centrar-s'hi per tal d'assumir l'acte sexual com una cosa que és totalment natural. 

 

Per tal de ser capaços de posposar l'orgasme, els entesos en aquesta pràctica recomanen diverses tècniques i mètodes com ara els massatges, la meditació o el control de la respiració. Sigui com sigui, hi ha diversos consells essencials previs que ens poden ajudar quan es tracta de dur a terme aquesta pràctica sexual.

 

1. Procura que la teva actitud sigui oberta

El sexe tàntric no s'ha de regir per tabús, s'ha de practicar amb una ment oberta que ens ajudi a tenir sensacions noves diferents i a deixar enrere els mites i els prejudicis. 

 

A banda, el fet de deixar-nos que visquem experiències noves i que les acceptem obertament sense escepticismes farà que puguem gaudir millor, més de pressa i més de totes les coses.

 

2. Troba un espai d'intimitat

Primer de tot, pots provar d'apagar els llums. És important preparar o crear una zona que sigui confortable per a tots dos i que us mantingui relaxats. La pots decorar com vulguis amb teles, flors i espelmes, perquè sigui un indret ben acollidor. La música i les olors també tenen un paper clau en el sexe tàntric, així que mira de posar algun oli de roses, gessamí, o algun encens, per exemple.

 

3. Fes servir un espai diferent del llit 

Per evitar una relació sexual de monotonia, primer de tot centra't a utilitzar un indret que quedi més separat del llit com ara unes cadires, el sofà, el terra, etc. Pots mirar de situar una manta al terra al costat dels coixins i, d'aquesta manera, ho faràs tot més acollidor.

 

  • També et pot interessar: Els millors consells per al sexe oral

 

4. Mira de relaxar-te a nivell físic i mental 

Si vols practicar sexe tàntric, és molt important que et mantinguis relaxat o relaxada i, sobretot, que et sentis còmode i paris de pensar en els elements exteriors, guiant la teva atenció cap al moment present. 

 

El Tantra es basa en el moviment de l'energia per tot l'organisme i, per poder-lo practicar, cal mantenir-se relaxat. Si es vol promoure la relaxació a nivell físic, primer de tot cal agitar i moure les extremitats perquè el cos estigui desbloquejat i ple d'energia. 

 

5. Intenta experimentar

L'experimentació és un element primordial per al sexe tàntric. Intenta tocar l'altre d'una manera diferent, a través de carícies suaus o de massatges ben ferms. La finalitat de tot això és parar de pensar i deixar-se portar més fàcilment, per tal que els sentits vagin augmentant la seva intensitat de forma lenta i intensa alhora.

 

Si s'aprèn la filosofia d'aquesta modalitat sexual i es practica de forma adequada, podem allargar tant el coit com el plaer que s'experimenta, i tot al llarg de diverses hores.

 

6. Fes una respiració harmònica

Respirar amb l'altre d'una manera coordinada és una forma molt senzilla de poder-se compenetrar amb l'altre i de poder sentir que hi estem sincronitzats. 

 

El fet de prendre consciència de la nostra pròpia respiració és un principi bàsic del Tantra i del ioga. Una experiència molt bonica és sentir que s'està en sintonia amb una altra persona, i encara més si el moment d'intimitat es comparteix. 

 

7. No tanquis els ulls

Si no tanques els ulls, la intimitat i el contacte es mantindran més fàcilment. La profunda connexió que pot teixir-se a través del contacte visual és molt bonica i, a banda, el fet d'observar en primera persona amb l'ajuda de la mirada el procés per complet és una cosa que ens transforma. 

 

Ara bé, aquest consell no s'ha de tenir en compte com si fos una regla imposada, sinó que s'ha de veure com una intenció important que s'hauria de valorar durant la pràctica. Pots arribar a comprovar i descobrir tants elements que no resulta tan senzill com pot semblar en un primer moment. 

 

Les principals postures: com es duen a terme?

A través de la pràctica i del pas del temps, totes les coses esdevindran més naturals i fluïdes. No només és important saber gestionar els orgasmes i poder posposar el clímax, sinó que també cal mirar de trobar-se a si mateix i a l'altre en aquell moment, sentir, gaudir i descobrir de manera constant. 

 

A continuació, mostrem diverses postures i exercicis que resulten molt útils a l'hora de mantenir sexe tàntric:

 

1. Connectar a través de la respiració

Aquest exercici inicial requereix que l'un quedi al davant de l'altre, que cadascú situï la seva mà esquerra al damunt del cor de l'altre i que us mireu als ulls fixament, mirant de respirar amb un mateix ritme al llarg de 3 minuts com a mínim. De mica en mica, els batecs del cor s'aniran sincronitzant.

 

2. Asseure's cara a cara

Si és possible, situeu-vos l'un sobre de l'altre i abraceu-vos de manera ben forta, fent pressió entre els vostres cossos per tal de sentir el de l'altre. Es pot iniciar la postura amb roba i més endavant provar-ho sense roba, amb una abraçada que només duri el temps que veieu necessari.

 

Per al sexe tàntric, resulta molt rellevant aquesta mena de contacte frec a frec perquè ens ajuda a garantir la connexió que s'estableix entre els dos membres de la parella i a promoure sentiments d'intimitat més amplis entre tots dos.

 

3. Moure's de manera lenta

Si volem posposar l'orgasme, cal que cada moviment es faci d'una manera gradual i lenta, a banda de continuar amb una respiració que sigui lenta i coordinada mentre duren les relacions sexuals. En aquesta circumstància, pot ser útil que al principi no es duguin a terme les posicions o postures que us ajuden a arribar al clímax fàcilment. 

 

De manera general, l'objectiu hauria de ser treballar per tal que els dos individus acumulin de manera gradual l'energia sexual i el plaer. Com més lent és el procés, més es poden acumular les sensacions i els sentiments, i aleshores l'orgasme resultarà més plaent i tindrà una intensitat més elevada. 

 

  • També et pot interessar: Les millors 6 postures sexuals per fer al cotxe

 

Referències bibliogràfiques:

  • Biernacki, L. (2006). Sex Talk and Gender Rites: Women and the Tantric Sex Rite. International Journal of Hindu Studies, 10(2):187–208. https://doi.org/10.1007/s11407-006-9022-4

Comentaris

envia el comentari