rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Sabeu per què serveix el tap dels forats del boli Bic?

L'empresa ho explica al seu web

Els dos forats del bolígraf Bic. Foto: cedida.

 

Qui no ha fet servir mai un bolígraf BIC? Us heu fixat mai en els forats que tenen els taps? Ien el petit que té en un lateral? Podríeu pensar que és estètica, o simplement un petit descuit, però no és pas així. L'empresa ha decidit esvair dubtes i explicar-ho al seu web: . En primer lloc, la funció del forat lateral és la d'“igualar la pressió que hi ha a l'exterior del bolígraf amb la que hi ha al seu interior”, afirma l'empresa.

 

 

Què passaria si no tinguessin els forats?” El bolígraf  podria esclatar quan, per exemple, quan el seu propietari el pugés a un avió. Tot i així, aquest no és el seu únic ús. La segona aplicació és evitar que la tinta surti al suportar els canvis sensibles de pressió

 

A més a més, han explicat l'ús del forat al tap. És útil per evitar fugues, però el seu objectiu principal és col·laborar amb les normes de seguretat internacional, que intenten disminuir el risc d'ofec en el cas que un nen se l'empassés. D'aquesta manera, el noi podria seguir respirant encara que la ingerís i li quedés ajustada a la gola.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris