De quina manera viu el sexe cada signe de l'horòscop?

Descobreix el cantó més íntim de cadascú en funció del seu zodíac

Cada signe del zodíac és diferent al llit | Cedida

 

Mirar de trobar les claus del desig és quelcom que origina molta curiositat i constitueix un estímul important per a la nostra imaginació i per al sexe. Tal com ha explicat 'Horóscopo Mágico', el signe de l'horòscop et pot permetre saber com ets al llit, i per això et revelem el fonament d'aquesta qüestió i tot allò que t'encén a nivell sexual, a tu i a la persona que t'agrada.

El teu signe zodiacal ajuda a revelar el teu comportament al llit

Descobreix tots els secrets de cada signe zodiacal vinculats amb el món del sexe, per tal de poder conquerir millor el desig de la teva parella, d'algú que et desperti molt d'amor o, en general, de la persona que vulguis.

Àries, del 21 de març al 19 d'abril

«Et faré coses que no gosaràs verbalitzar»

En cas que vulguis descobrir com et comportes al llit i que siguis Àries, és probable que primer de tot pensis en el foc, que és l'element que et caracteritza. No és estrany, perquè et fa ser un signe molt enèrgic, impetuós i, en definitiva, insaciable.

A banda, amb la teva tendència a dominar, un dels jocs que més et poden motivar és el d'adoptar un rol domini-submissió. Tens clares les coses que vols i tens ganes de tenir-les ara, i quan les imposes tens un punt tan carregat de sensualitat que és difícil trobar algú que s'hi resisteixi. 

Els cabells de l'altre són el fetitxe dels Àries. Els encanta l'aspecte salvatge de les cabelleres de lleó en el cas de les noies i els fascina el borrissol que es vegi però que estigui cuidat, en el cas dels nois.

Als Àries els encenen molt els cabells | Cedida

Taure, del 20 d'abril al 20 de maig

«Hi ha persones ben boges que fan servir l'òrgan sexual de la llengua per parlar»

Si parlem dels Taure, ens pot semblar que són individus impassibles als esdeveniments que van més enllà del seu dia a dia. Ara bé, eres conscient que aquest signe és un dels que té més sensibilitat al tacte?

En cas que tinguis aquest signe, segurament coincideixes amb aquesta afirmació. Gaudeixes molt tocant i sentint, de la mateixa manera que t'encanta rebre carícies. Per això, et pot estimular molt i encendre molt sentir el contacte de la pell de diverses parts del teu cos amb les de l'altre. 

Per aquest motiu, el fet d'emprar lubrificants i olis t'ajudarà molt a passar estones totalment plaents. Si es poden menjar, encara millor: així, a banda de fregar les pells, podràs recórrer també a la llengua, un òrgan d'allò més estimulant, i als llavis, molt sensibles. Impossible perdre-s'ho. 

Bessons, del 21 de maig al 20 de juny

«El diàleg més ple de complicitat s'estableix a través de mirades i no paraules, i amb tot ben lligat»

Els límits només els posa la teva imaginació. Per això, no són gaires! Si ets una persona nascuda sota el signe de Bessons, has de saber que tens una ment que serà una gran aliada, perquè la possibilitat de jugar a alguna cosa ben estimulant durant hores quan tens la inspiració que cal fan que estiguis altament motivat. 

Tu consideres que el sexe no s'inicia amb el contacte físic, sinó amb la mirada que es comparteix i s'intercanvia abans que l'altre, que compartirà moments molt íntims amb tu, sàpiga que has iniciat el teu joc i que ell o ella també en formarà part. 

Igualment, a nivell sexual una de les preferències que tens és immobilitzar l'altre. Per això, els teus accessoris predilectes per gaudir de vetllades 'bondage' d'allò més llargues i excitants són els conjunts que tinguin manilles, brides o alguna mena de corretja.

Cranc, del 21 de juny al 22 de juliol

«Enlloc com a —la tòrrida— casa»

Els Cranc són persones molt casolanes. Si tens aquest signe zodiacal, probablement tens un toc tradicional que t'impulsa a voler mantenir relacions sexuals a la intimitat que t'ofereix la casa, més que en un altre indret… ara bé, és cert que les teves fantasies no només es limiten al sexe dins de l'habitació on dorms. 

De fet, els nascuts sota el signe de Cranc tenen habitualment la fantasia sexual de mantenir relacions en parts molt diverses de la casa, fins i tot en les que són més inversemblants. 

Per això, normalment hi ha un gran nombre de situacions del dia a dia que els estimulen els sentits d'una manera ben senzilla i natural. Ara bé, a partir d'aquest moment pot ser que es deixin endur cap a un nivell més intens d'excitació sigui on sigui, i que amb ells s'emportin les persones que sàpiguen tocar-los la fibra sensible.

Aquest fet els farà gaudir molt a nivell sexual amb un bany compartit ben calent amb bombolles, quan senten com cauen els objectes de la cuina mentre miren de fer-se lloc o quan s'han d'aturar a les escales perquè són incapaços d'arribar fins al dormitori, de tant de desig.

Els Cranc gaudiran explotant cada racó de casa seva | Cedida

 

Lleó, del 23 de juliol al 22 d'agost

«Desenfrena't i demostra'm la meva millor part»

Els lleons del zodíac, que són els reis de l'horòscop, tenen un signe que sap aixecar la passió, una cosa que els encanta, de la mateixa manera que adoren ser venerats. Gaudeixen molt enredant l'altre perquè caigui als seus peus i els ho ensenyi amb una passió i motivació absoluta a nivell íntim. Si ets Lleó, ho has de reconèixer: t'encanta que l'altre sigui tan proactiu i saber que, en realitat, això és obra teva.

Ara bé, amb aquesta vessant que té un toc d'egocentrisme, tot i que això també constitueix el teu encant, t'estimula igualment la teva imatge. Així, la fantasia que més t'encendrà és la d'un mirall de grans dimensions i col·locat de manera estratègica, per poder observar qualsevol angle i racó, tant teu com de l'altre.

El fet de mirar-se al mirall pot excitar al màxim un Lleó | Cedida

 

Verge, del 23 d'agost al 22 de setembre

«Que hi hagi alguna cosa petita, com les espurnes, que contribueixi a encendre una foguera per a tots dos»

Algunes persones pensen que els Verge són individus dolços, càndids i virginals. Això ja fa que el seu grau de morbositat sigui molt elevat. Ara bé, si ets una persona Verge i tens ganes de saber què et caracteritza al llit en funció del teu horòscop, has de tenir present que, per a tu, els detalls cuidats són sumament importants, i la teva reacció variarà en funció d'això.

Et podria encendre d'allò més veure com apareix un tatuatge en un indret que no t'esperes, adonar-te de la presència d'un pírcing discret o descobrir una cicatriu que sembla que hagi d'hipnotitzar qualsevol que la vegi. Ara bé, la libido podria esfumar-se si t'adones d'algun detall de l'altre que no estigui cuidat.

Per tant, si vols pujar la temperatura de l'ambient amb una persona Verge, cal que siguis una persona detallista.

Balança, del 23 de setembre al 22 d'octubre

«De les coses que dius, em quedaré amb el meu nom mentre gemegues»

Les persones Balança, a banda de mirar de trobar un bon equilibri, es caracteritzen també per la gran sensibilitat que tenen pel que fa a la bellesa. Per això, els és impossible resistir-se a les coses i les persones maques.

Per tant, si una persona et vol seduir i tu ets Balança, li caldrà treballar-ho molt: et pot portar a un indret ple de màgia que t'encanti o pot mirar de crear un entorn totalment sorprenent. El luxe es pot centrar tant en la imatge de l'altre com en l'indret, que pot anar des d'un cotxe ben modern fins a un hotel amb encant.

Ara bé, resulta encara més interessant, per fer emergir la imaginació tan rica i vinculada amb aquest signe d'aire, el fet d'encendre'l per mitjà de les paraules: li encanta mirar-te directament als ulls mentre recorres a un registre de veu sensual per tal de dir-li totes les coses que li voldries fer o que voldries que et fes. 

I si el vols excitar encara més, esbrina l'aspecte personal que li agrada d'ell o ella mateix/a i explica-li com t'excita. Li agradarà tant que voldrà assegurar-se de fer que aquest aspecte encara t'agradi més.

Escorpí, del 23 d'octubre al 21 de novembre

«Passa i fes que m'oblidi del món»

En el cas que la sensibilitat sigui tan alta que et faci percebre un element molt sensual en un gest del dia a dia i això t'encén, queda ben palès que t'excites molt amb les muntanyes russes emocionals. Al llit, els Escorpí destaquen especialment perquè són el signe més eròtic de tots.

Si ets Escorpí gaudeixes moltíssim amb les històries impossibles i plenes d'emoció i, per això, a nivell íntim t'encanten les recreacions de les situacions de ficció amb una gran teatralitat. Els teus aliats més útils seran les disfresses, que ajudaran a conferir un realisme més pronunciat als vostres papers i a l'ambient, i això et farà oblidar-te del món real per un moment.

Igualment, pot ser molt interessant fer servir una roba de llit amb tons foscos i textures sedoses per tal d'evocar el misteri que t'ajudi a omplir tota la teva habitació. No t'oblidis tampoc de les llums i les ombres: et poden ajudar molt a generar un ambient més excitant.

Sagitari, del 22 de novembre al 21 de desembre

«Amb un 'carpe diem' i una aventura, et duré cap a un paradís on puguem pecar»

Els Sagitari gaudeixen al màxim amb les aventures, i el foc com a element característic els fa tenir ben clar que el seu esperit apassionat, sota un bon estímul, té una gran intensitat.

La vida dels Sagitari s'escriu a través de les passes que fan, i totes les noves situacions, les sorpreses i els girs que van trobant pel camí fan que s'incrementi el seu desig per viure al màxim, amb molta passió. Com que aquesta actitud és vital, el sexe també els fa ser d'aquesta manera. 

Els nascuts sote aquest signe s'exciten molt a través de la capacitat que tenen de quedar sorpresos. Per aquest motiu, exploren sense parar i poden identificar les aventures, els riscos i la morbositat, i gaudir-ne al màxim. Aquests elements són tresors per a ells, que es desprenen de les seves passes quotidianes.

Si tens ganes de seduir una persona Sagitari, no caiguis dins de la rutina i mira d'estimular-li l'interès d'una manera original, per tal que tingui ganes de seguir-te. Si ho fas, podràs adonar-te del foc que s'amaga dins de la seva essència: una sorpresa a la feina o a la natura, portar-la en moto, etc. Els millors afrodisíacs per als Sagitari són les aventures que, per sorpresa, els apareixen dins de la rutina, planificades per una ment creativa.

Capricorn, del 22 de desembre al 19 de gener

«Si em fas caure a la teva trampa, fes que pensi que ha estat involuntàriament»

No deixaran res en mans de l'altre ni de l'atzar. A nivell sexual, als Capricorn els encanta tot allò que estigui relacionat amb el control, amb el seu exercici i amb el fet de sentir que el tenen sempre.

Per aquesta raó, t'encanta tenir un rol dominant pel que fa a l'altra persona, des de l'instant en què decideixes triar el lloc on anireu a sopar fins al moment en què planifiques la seqüència que vindrà després d'això. Igualment, això fa que no sigui gens fàcil fer-te una sorpresa, perquè et costa molt deixar-te portar.

Ara bé, en cas que estiguis amb una persona que tingui una ment igual d'estratègica que la teva i que et vulgui dur cap a la seva banda, t'encantarà adonar-te que hi ha una altra cara de la moneda: per això, és interessant que li cedeixis les regnes de la situació de tant en tant. Demostra-li que t'encantaria que de tant en tant modifiqués el rumb de la situació d'una manera inesperada.

Ensenya-li que caldria que tingués pensada alguna cosa —o, encara millor, absolutament planificada— perquè, quan l'hora arribi, pugui sorprendre amb la seva dinàmica de joc i acabar amb els teus esquemes racionals per fer emergir l'animal que dus a dins.

Als Capricorn els encanta el control | Cedida

 

Aquari, del 20 de gener al 19 de febrer

«Ens uneix l'amistat, però algunes vegades tenim una confusió»

Aquest signe d'aire tan poc lligat al compromís també podria ser el que gaudeix de més promiscuïtat. Sempre, per això, sense la intenció de ferir les altres persones: només és perquè s'entrega a la vida d'una forma inclusiva i col·lectiva. Per aquest motiu, l'esperit lliure dels Aquari contrasta amb força amb la idea de tenir una parella estable a la qual hagi de guardar fidelitat. 

Els Aquari no destaquen particularment per la seva passió a nivell sexual. Ara bé, no s'imposen els límits que molta altra gent sí que considera quan es tracta de veure l'altre com a una possible parella: en canvi, es mouen pels seus sentiments amb l'altre en relació amb el moment que viuen plegats, i si s'hi senten bé i hi connecten a nivell espiritual no tenen dubtes en el fet que l'individu i l'instant adequats siguin aquells.

Per això, als Aquari els excitarà qualsevol cosa que ajudi a disminuir la tensió com ara les converses calmades i profundes, o el fet d'expressar en veu alta els somnis i de compartir-los amb l'altre. Les olors orientals també tindran un gran paper a l'hora de formar aquest ambient tan adequat perquè els Aquari es vulguin deixar impulsar a partir d'allò que desitgen.

Els Aquari es trobaran molt còmodes quan no hi hagi cap tensió | Cedida

 

Peixos, del 20 de febrer al 20 de març

«Més que sexe, això són les ganes que tinc d'introduir-te l'amor a dins»

És el rei del mar, o la sirena dels signes de l'horòscop. Si tenim en compte que l'aigua representa el món de les emocions i la vida, podem dir que els Peixos es relacionen amb el fet de fluir, perquè tenen una essència d'allò més sensible que està farcida de registres amb matisos molt rics que no tenen algunes altres persones i que es reforcen a través del fet d'interactuar amb l'individu adequat, sempre que sàpiga estimular-los les seves diferents facetes.

Per aquest fet, i més enllà de les autoimposicions que duguin a terme durant el seu dia a dia per assolir els seus objectius i moure's a partir de la racionalitat i la rectitud —per mirar de ser cerebrals, una cosa que no són—, la natura dels Peixos és molt emocional. Si la persona Peixos no fa cas d'això, anirà en contra seva i no traurà tot el suc a la seva personalitat.

Aleshores, si ets Peixos i vols saber com et comportes al llit, et cal saber que t'inclous dins del 'club selecte de les persones que no són fàcils de conquerir', perquè fins i tot a nivell sexual primer et cal sentir una atracció en l'àmbit emocional, que et toquin la fibra i facin que hi sentis molt més enllà que només amb els sentits i prou.

Això vol dir que, més que les coses que et facin, es tracta de veure com es produeix la màgia que et sedueix, i cal que sàpigues que això variarà en funció de la sensibilitat de l'individu, més que en funció de les pràctiques sexuals o els trucs que et pugui revelar qualsevol manual. Els Peixos són molt més sofisticats en aquest sentit.

Més que veure alguna cosa que et provoqui, et centres més en el llenguatge no verbal i en l'expressivitat de la mirada. Fins i tot, pot ser que arribis a parlar sense fer servir les paraules. T'encanta llegir entre línies tot allò que fas sentir a l'altre per mitjà del seu comportament quan es troba amb tu. Fins i tot quan té lloc un moment ple d'intensitat al llit pots arribar a percebre de quina manera les teves sensacions poden multiplicar-se quan es produeix un canvi d'actitud o un gir sobtat en l'altre.

No dubtis a acceptar la teva emotivitat i deixa que es manifesti, perquè un bon amant identificarà els teus punts forts i totes les coses que fan que vibris. També en l'àmbit sexual.

  • Article relacionat: Quins són els signes de l'horòscop més sexuals?

Comentaris

envia el comentari