Quins són els signes de l'horòscop més sexuals?

Vinculats amb el foc, la terra i l'aigua, viuen les relacions íntimes amb una gran intensitat

Descobreix quins signes de l'horòscop viuen més intensament les seves relacions sexuals | Cedida

N'hi ha que són d'aigua, un element que es relaciona amb les emocions de les persones; d'altres, en canvi, tenen una essència ben fogosa, que els ve del foc que els caracteritza. Per últim, alguns són de terra sòlida i se'ls pot descriure com a impertorbables. Són maneres diferents de viure el sexe i també de comportar-se, però tots tres signes zodiacals són els més sexuals, tal com ha revelat 'Horóscopo Mágico'. Els pots endevinar? Ara te'ls desvelarem.

 

Els signes de l'horòscop més sexuals

El foc, la terra i l'aigua són elements diferents que marquen maneres diverses de viure a nivell sexual. Hi ha, en concret, tres signes de l'horòscop que són sinònim d'autèntica passió al llit, cadascun d'una manera concreta i diferent. Vols saber quins són i si es corresponen amb el de la teva parella o amb el d'aquella persona que et fa perdre el nord? Tot seguit t'expliquem quins són, quins trets els caracteritzen i quines són les seves principals diferències.

 

Àries

És un signe de foc i, com no podia ser de cap altra manera, el primer signe zodiacal més sexual es relaciona amb aquest element. Àries, de fet, simbolitza el seu element a la perfecció.

 

No té cap mena de subtilesa ni s'entreté gaire amb els preliminars: l'Àries directament vol trobar la satisfacció a l'instant. Sabem que és un signe impulsiu, i al llit també ho és. Si es tenen ganes de gaudir d'un sexe passional i de gran intensitat, l'Àries serà un company perfecte: un company insaciable quan es tracta de proferir carícies dins dels vincles més íntims.

 

Igualment, resulta essencial ser conscients que els jocs de poder representen una dinàmica motora d'aquest signe. Quan es tracta de dur-los a terme, gaudeixen molt amb el rol dominant. Ara bé, si la seva parella sexual mira de sotmetre'ls, el desconcert que els causarà això també els encendrà molt i permetrà que els augmenti encara més la libido.

 

Capricorn

És un signe que es vincula amb la terra, però no pas per això li manca impuls: els Capricorn també són un signe de l'horòscop altament sexual.

 

Tot i que no tenen gaire tendència a desfermar les seves passions amb qualsevol persona —perquè la seva natura no es relaciona amb una calidesa ni una sensibilitat tan gran davant dels estímuls múltiples—, quan es troben amb l'individu adequat, amb uns atributs personals que li generin atracció, els Capricorn poden mostrar el seu cantó més impulsiu i anar directament a aconseguir el seu objectiu.

 

Quan s'adonen de les coses que volen, la seva faceta més carregada d'ambició —també dins de l'àmbit del sexe— els empeny a perseguir els seus desitjos amb una fixació remarcable. Així, no s'aturaran fins que puguin controlar la situació i l'individu que els hagi despertat interès.

 

Això no obstant, com que volen dominar la situació —també a nivell sexual—, no els pot sorprendre la iniciativa dels altres i, per això, tot i estar entre els signes més sexuals de tots, les experiències que compartiran amb la parella sexual es veuran limitades i, amb el pas del temps, la relació pot veure's envoltada de monotonia.

 

Com que el Capricorn no podria remuntar a nivell sexual amb aquesta persona, tindrà l'impuls de mirar de trobar estímuls nous en gent diferent que li permeti satisfer els seus desitjos carnals.

 

Escorpí

En darrer lloc —però amb la mateixa rellevància— cal parlar de l'Escorpí, que es considera que és el signe del zodíac amb més erotisme. Els nascuts amb aquest signe d'aigua tenen una sensibilitat molt alta, i això els impulsa a gaudir d'una gran facilitat quan es tracta de connectar amb el seu interior més ple de passions i intensitats. Ara bé, abans d'arribar a deixar-se anar a nivell sexual cal que se'ls arribi al cor: únicament poden estimular-los la libido les persones que els han tocat la fibra sensible.

 

Els Escorpí es motiven molt a través de les muntanyes russes emocionals: el millor per a ells són les vicissituds dels sentiments, d'aquelles que et fan passar d'un moment fosc a un altre d'eufòric, com quan es discuteix i després hi ha una reconciliació.

 

Quan aquest signe tan sexual es retroba amb la seva parella, saltaran espurnes.

 


Comentaris

envia el comentari