YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Així serà el club de striptease més gran de Catalunya ubicat a Barcelona

El club disposarà de més de 1.000 metres quadrats, un aforament per a 400 persones i 15 'strippers'

Obre les portes el club de 'striptease' més gran de Catalunya
Obre les portes el club de 'striptease' més gran de Catalunya | Instagram (@chiquimarti)

El número 17 del passeig més famós de Barcelona, la Rambla, és el local escollit per l'obertura del club més gran de 'striptease' de Catalunya. El local situat a peu de Rambla, disposa de llicència de 'peep show' des del 2014, és a dir, barra amb exhibició sexual. Així doncs, aquesta llicència permet que a l'espai es duguin a terme negocis d'aquest estil. El club de 'striptease' es dirà 'Dollhouse' i obrirà les seves portes el dijous 14 de febrer, coincidint curiosament amb el dia de Sant Valentí. La ‘Dollhouse estarà oberta des de les 21.00 fins a les 4.00 hores.

1.000 metres quadrats i aforament per a 400 persones

L’empresari alemany, Hansdietter Otto, és l’encarregat de llogar el local de la nova ‘Dollhouse’ que comptarà amb més de 1.000 metres quadrats, dues barres de ‘stiptease’ i un aforament per a 400 persones. La coneguda ballarina i ‘stripper’ Chiqui Martí serà la cap de cartell i directora artística qui ha explicat, a ‘El País’, que al club «hi haurà balls en zones privades i també ‘striptease’ en un escenari i al costat de les taules».

Martí  ha assegurat que «no s’ha vist res igual des de Bailén 22» i ha explicat que hi haurà un total de 15 ‘strippers’. D’altra banda, l’empresari alemany ha manifestat que el seu local no disposarà d’habitacions i no s’hi permetrà la prostitució. Tal i com explicava Chiqui Martí en una entrevista a 'Rac1' on definia el club com un «espai sensual, no sexual».  

L'Ajuntament no pot impedir la seva obertura

Malgrat que l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, és contrària a obrir locals d’oci a Ciutat Vella, no pot frenar l’obertura del club de ‘striptease’ perquè aquest té llicència per fer aquesta activitat. El número 17 de la Rambla ha passat de 'sex shop' a bar de copes el 2014, quan el va adquirir el grup Costa Este que pretenia adjuntar-lo amb el número 15 per obrir una gran discoteca al centre de la ciutat. El projecte però, no va veure la llum perquè es va topar amb el Consistori que al·legava que només disposaven de la llicència de ‘peep-show’, no de centre musical, i que hi havia habitatges a l’edifici.

Ara l’Ajuntament, tot i no estar d’acord amb l’activitat que tindrà lloc al local número 17, no en pot impedir la seva obertura. La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, explicava a ‘El País’ que el que faran és «un control exhaustiu de tot el que hi passi perquè els nous empresaris no s’extralimitin en la llicència que tenen. Si ho fan, no dubtarem a actuar».


Comentaris

envia el comentari