Recapta diners per perdre la virginitat a l'Illa del sexe i aconsegueix 3.200 euros més del que demanava

'The sex island' assegura quatre dies de sexe, orgies i cava

 

«Un ambient discret i jove perquè els homes puguin complir les seves fantasies més salvatges». Aquest és el reclam de 'The Sex Island', un viatge de quatre dies de festa esbojarrada i sexe il·limitat en una illa del Carib pel preu mòdic de 4.200 euros. El polèmic viatge, que va ser traslladat de Colòmbia davant les prohibicions del país en qüestió, promet quatre dies d'orgies i cava sense límits.

Brian ha superat les expectatives i ja té 7.400 euros

El polèmic viatge —que ja es va fer viral fa uns mesos— ha tornat a la primera plana informativa perquè en Brian, un jove que no vol que es doni a conèixer la seva identitat, ha demanat a les xarxes socials donacions per a poder viatjar a l'illa. Apunten que l'home és verge i que ha assegurat: «El sexe és un dret humà bàsic per a un home». Malgrat la seva polèmica petició ja ha aconseguit un total de 7.400 euros, 3.200 per sobre del seu propòsit inicial.

 

Així doncs, Brian és a prop de pagar el «viatge estès». I és que des de l'empresa asseguren que la meitat dels 30 convidats, així és com els anomenen, han demanat allargar les vacances amb «prostitutes nues sobre els vaixells, alcohol i drogues». Tot això, per un cost addicional d'uns 8.500 euros.

 

Imatge promocional | SexIsland

 

 

Els organitzadors de 'Good Girls Company' afirmen que els 30 convidats se senten «com a reis» mentre gaudeixen «d'orgies massives» amb 60 treballadores sexuals d'alt nivell i cava il·limitat.

 

«Setze dels nostres 30 convidats ja han pagat els diners extres». L'experiència ha superat les seves expectatives: «Alguns clients no han dormit en 48 hores. Ara mateix, estan de festa amb noies nues, un convidat famós i una estrella del pop britànic que està actuant per a tots. Estan passant el millor moment de les seves vides». 

 

Les autoritats colombianes ja van avisar que deportarien a qualsevol persona que aterrés al país per al viatge. Per aquest motiu es van veure obligats a cambiar la ubicació de l'illa.

 

Imatge d'una de les prostitutes | Sex Island

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris