«El repte de la goma d'esborrar», amb què els més joves arriben a fer-se preocupants cremades

Es tracta d'un repte a les xarxes socials, mitjançant el qual els nens es freguen la pell amb una goma, i guanya el que aconsegueixi fer-se una ferida més gran

Un nou repte d'Internet està preocupant molts pares al voltant del món. Es tracta d'una pràctica iniciada el Regne Unit, que consisteix que els nens competeixen entre ells per veure qui aconsegueix fer-se una ferida més gran, amb una goma d'esborrar. El que aparentment sembla un instrument inofensiu, pot convertir-se en una arma per als joves que la utilitzen amb motiu de l'anomenat «repte de la goma d'esborrar».

«El repte de la goma d'esborrar» està provocant preocupants ferides i cremades a molts nens. | Mirror

 

Aquesta pràctica consisteix bàsicament que cada participant agafa una goma d'esborrar i es frega amb aquesta a la mà o al braç fins que aconsegueix aixecar-se la pell i fins i tot cremar-se, fins a arribar a fer-se sang en alguns casos. A continuació es fan una foto i la pengen als seus comptes de xarxes socials amb els hashtags pertinents. El que aconsegueixi fer-se una marca o ferida més notable és el que haurà guanyat el repte.


Aquest absurd i perillós joc està alarmant molts pares que tenen por que els seus fills posin en risc les seves vides. I més tenint en compte, que fa un parell d'anys, un adolescent de tretze anys nord-americà va estar entre la vida i la mort després de sotmetre's a aquest repte, en contreure la síndrome de xoc tòxic, provocat pels gèrmens de la goma, segons ha informat 'Mirror '.


Comentaris

envia el comentari