Sara Carbonero revoluciona les xarxes parlant del 'satisfyer'

Les xarxes han esclatat amb la sorpenent resposta de la periodista

Sara Carbonero en una imatge d'arxiu a Toledo
Sara Carbonero ha revolucionat les xarxes per un comentari  | G3

Sara Carbonero s'ha convertit en notícia per un comentari a les xarxes socials. La revolució de les seguidores de la periodista ha arribat després que respongués a una pregunta feta per 'la vecina rubia' a Instagram. Aquesta famosa influencer es preguntava a la xarxa per què certes paraules no s'incloïen al diccionari de la RAE si ja s'han fet populars. 

Animava als seguidors a anomenar paraules que s'haurien d'incloure a la RAE

En la publicació es mostrava, concretament, la imatge d'un polvoritzador, i animava als fans a què anomenessin paraules que s'haurien d'incloure a la RAE. Ella en mencionava algunes: «Flusflús, brillibrilli, putivuelta i pelazo no estan al diccionari i les necessitem», escrivia la famosa influencer.

Captura de pantalla del comentari de Sara Carbonero
La periodista ha proposat la paraula 'satisfyer' per incloure a la RAE | Instagram

Les respostes a la publicació de la influencer no es van fer esperar, i entre els nombrosos missatges de suggeriments, l'esposa d'Iker Castillas també ha volgut dir la seva anomenant un aparell revolucionari per les relacions íntimes de les dones. Així doncs, Sara Carbonero publicava: «Satisfyer», junt amb una cara somrient.

No són poques les reaccions dels seus seguidors, i és que el comentari ja compta amb més de 1.800 m'agrades. A més, també ha rebut respostes per part d'algunes seguidores que no han dubtat en donar-li la raó a la periodista: «Aquesta dona ens representa» o «molt necessari al nostre diccionari i en la nostra vida», en són alguns dels exemples.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari