rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Roben material benèfic per sortejar en una festa contra el càncer infantil

Els fets van tenir lloc divendres

El cartell de la festa que se celebrava a Balaguer. Foto: Posa't la gorra.

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori de part dels objectes que aquest diumenge s'havien de sortejar com a regals en el marc de la festa 'Posa't la gorra' organitzada per l'associació de nens amb càncer Afanoc a Balaguer. Es tracta sobretot de material esportiu donat per diversos clubs i destaca una samarreta firmada pel jugador del Barça Leo Messi. El robatori va tenir lloc divendres a la tarda al pavelló del Molí de l'Esquerrà de la capital de la Noguera, on aquest diumenge es va celebrar el dinar popular.

 

Els lladres es van endur una caixa on hi havia la samarreta firmada per Leo Messi, una altra firmada per tots els jugadors del Barça i una tercera pel jugador del Manchester United Juan Mata. També hi havia pilotes de futbol signades pels jugadors del FC Barcelona. Una altra samarreta signada que ha desaparegut és del Villar Logistic del Club Tennis Taula Balaguer.



L'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) va recaptar 60.000 euros a la festa 'Posa't la gorra' amb diverses activitats lúdiques i esportives al parc de la Transsegre de Balaguer.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris