IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Robert, el ninot maleït que es pot visitar en un museu dels Estats Units

La seva història va inspirar la pel·lícula de terror 'La semilla de Chucky'

El ninot actualment es troba exposat en un museu.

Pràcticament tothom ha sentit a parlar de la pel·lícula La semilla de Chucky, protagonitzada per un ninot posseït per un esperit maligne. Però el que no és tan conegut és que està basada en fets reals. Segons explica adolescents.cat, la llegenda es remunta a l’any 1896, quan un nen anomenat Robert Eugene Otto va rebre un ninot com a regal d’una criada i va decidir posar-li el seu nom. El que desconeixien en Robert i els seus pares és que els criats que treballaven a casa seva eren de l’illa de les Bahames i practicaven el vudú i la màgia negra, fet que va influenciar negativament la joguina.

El nen s’emportava el ninot a tot arreu, però un fet va provocar la seva separació. Un dia, mentre l'infant dormia, els pares van sentir un soroll molt fort a l’habitació i en despertar-lo els va confessar que havia estat la joguina. Llavors, els pares, espantats, van decidir amagar-lo a l’àtic. Al cap de molts anys, quan ells van morir, en Robert va decidir instal·lar-se a la casa amb la seva muller i durant el trasllat va trobar el ninot de palla i vestit de mariner. La nostàlgia va poder amb ell i el va col·locar a l’habitació de matrimoni, i els fets paranormals no van trigar a produir-se. La dona va assegurar que el ninot canviava de cara quan ella passava pel costat i els veïns deien haver-lo vist caminant per la casa durant la nit. Els propietaris no sabien per què passava tot allò i van decidir amagar en Robert de nou.

Quan l'home va morir en estranyes circumstàncies anys després d’haver-se instal·lat a l’immoble, la dona va desfer-se'n ràpidament perquè creia que estava encantat. La família que hi va anar a viure no coneixia cap detall de la història i quan van trobar el ninot li van regalar a la seva filla, que va començar a tenir malsons i altra vegada es van desencadenar nous episodis terrorífics. Actualment, la joguina es troba exposada al Martello Gallery-Key West Art and Historical Museum, ubicat a l’estat de Florida. Sembla que en Robert no ha parat de fer de les seves i continua aterrint tant els treballadors, com a molts dels visitants, que asseguren que quan han intentat fer-li fotografies s’han quedat de cop i volta sense bateria.  


Comentaris

envia el comentari