Rosie Oliveira es converteix en la guanyadora de Miss Bumbum 2017

Es tracta d'un concurs que premia el millor cul de Brasil

  

 

En aquesta vida hi ha concursos per tot, alguns fins i tot tan sorprenents que semblen gairebé inconcebibles. Un dels més famosos i cridaners del món és aquell que premia al millor cul de Brasil. 

Evidentment es té en compte la bellesa general de les participants, encara que el tret que més es valora, com hem avançat, és el cul. El concurs, Miss Bumbum, no ha estat exempt de polèmiques encara que sempre mostra guanyadores molt memorables.

En aquesta ocasió, com informa 'OkDiario', s'han presentat al certamen 14 candidates procedents de diversos territoris, i el guardó al millor cul se l'ha emportat Rosie Oliveira, que representava l'estat d'Amazones. En la seva actuació, Oliveira, va desfilar amb el vestit tradicional d'algunes de les tribus indígenes que habiten en aquest territori.

Bellesa amb reivindicació política

A més, la seva aparició va ser una miqueta polèmica, ja que va desfilar amb una bandera en la qual es podia llegir, «Fora Temer», en referència a l'actual president del país, Michel Temer.  


En les seves pròpies paraules, Rosie, a més, defensava que «representa a l'Amazones», i afegia: «Vull demostrar que no sóc solament un cul bonic. A Brasil hi ha moltes coses, com a mostra l'Amazònia, que és bellíssima i és el millor que tenim». 

Discursos i polèmiques aparti, el concurs ha triomfat mostrant alguns dels culs més sexys i voluminosos del món, que acompanyen a algunes de les dones més sexys del país.


Comentaris

envia el comentari