Ruth Jiménez publica una fotografia a Instagram on apareix totalment nua

La presentadora catalana es troba de vacances al Japó

Imatge d'arxiu de Ruth Jiménez i la seva parella Santiago Tejedor.
Imatge d'arxiu de Ruth Jiménez i la seva parella Santiago Tejedor. | Gtres

La presentadora catalana, Ruth Jiménez, ha publicat una imatge a l’Instagram Stories on apareix totalment nua, metre gaudeix d’un bany calent durant les seves vacances al Japó, acompanyada de la seva parella Santiago Tejedor. 

Captura de l'Instagram Stories de Ruth Jiménez
Captura de l'Instagram Stories de Ruth Jiménez.   | @ruthjimeneztv

'Volver a empezar', el nou llibre de Ruth Jiménez

Un país que també apareix al nou llibre de Ruth, ‘Volver a empezar’, una mena de manual d’autoajuda que ha escrit juntament amb la seva parella. En aquest s’explica que a Mollet, al Vallès Oriental, el vidre d'un aparador li va caure a la cara, seccionant-li tot el nas, tal com publica ‘El Nacional.

Una cirurgia que li va deixar la cara televisiva que tots veiem i a la qual ella s'hi refereix amb un concepte japonès: kintsugi, l'art de reparar ceràmica amb resina que la fa més resistent. 

Un concepte amb el qual la presentadora destaca que les cicatrius et fan més fort i més maco. En aquest sentit, la seva parella li dona la raó i afirma que «mai ha sentit la Ruth queixar-se de la cicatriu».

TV3 cancel·la 'Tarda oberta'

Cal recordar que Ruth Jiménez era, juntament amb Vador Lladó, la presentadora de 'Tarda oberta', el qual es va convertir en la primera víctima visible de la crisi de TV3. 

El director de TV3, Vicent Sanchis, ja havia advertit als productors del magazín que, a causa dels baixos registres d'audiència amb els que comptaven, era necessari introduir «canvis» en la programació, els quals permetessin complir «les expectatives» que s'havien posat en el programa.

Així doncs, les tertúlies de temàtiques fora de temporalitat van passar a convertir-se en anàlisis d'actualitat. D'aquesta manera, es va anar oblidant els inicis on els presentadors apostaven més per una mostra d'entreteniment i desconnexió del públic amb el context social, cosa que va ser modificada per intentar obtenir seguidors.


Comentaris

envia el comentari