Sabrina torna a la portada d'Interviú 30 anys després del 'mugrogate'

La seva actuació durant la nit de Cap d'Any sempre quedarà marcada pel seu mugró

Sabrina Salerno protagoniza la portada de 'Interviú' 30 años después de quedarse con un pecho al aire en mitad de una actuación
Sabrina Salerno torna a aparèixer a la portada d''Interviú' | Interviú

La nit del 31 de desembre de 1987 sempre serà una data inoblidable per Sabrina Salerno, així com per tots els seus fans que van poder gaudir de la seva actuació de Cap d'Any, pit a l'aire inclòs. Per celebrar en 30è aniversari, la revista 'Interviú' ha volgut commemorar a la cantant, recuperant-la a la portada amb un reportatge fotogràfic que fascinarà els seus admiradors.

En ell, Sabrina recorda aquell mític moment quan, mentre cantava 'Hot girl' —i no 'Boys boys boys', com moltes vegades s'ha afirmat, un pit se li va sortir per sobre de la samarreta, mostrant un mugró en directe, quelcom totalment sorprenent per una celebració familiar com és la nit que convida a felicitar l'arribada d'un nou any.

Acompanyant les seves declaracions, Sabrina completa un fotomuntatge iniciat per la fotografia principal, on apareix ella, amb el pit nu i cobrint-se'ls amb les dues mans. Un cop a l'interior es poden trobar imatges de major intimitat per tots aquells que compleixen el somni eròtic de veure a l'artista totalment despullada.

La predicció d'un pit a l'aire

El periodista Ángel Antonio Herrera es va avançar a tothom quan, en un dels seus articles, va pronosticar que l'actuació de Sabrina durant la nit de Cap d'Any es convertiria en un record permanent per tothom, per la possibilitat que a la cantant se li escapés un pit de la samarreta, a causa dels sous moviments constant a l'escenari.

«Serà una manera immillorable de passar al 1988, sobretot sabent la cremor que desferma la jove durant el ball. Fins i tot és possible que una de les seves prepotències se li escapi del seu ajustat sostenidor, i en té dos», va redactar l'escriptor a la mateixa 'Interviú', en el moment que Sabrina va realitzar el seu primer posat.

Sempre van negar el muntatge

Les paraules d'Ángel Antonio Herrera i el ball de Sabrina feien pensar que l'actuació podia estar preparada per despertar la polèmica amb una novetat d'aquestes característiques. Tot i això, la cantant sempre ho va negar, fins i tot enfrontant-se amb el director de l'emissió, qui li va assegurar que no s'havia vist res en directe, al que ella li va recriminar que no li hagués sigut sincer des del principi.

El cert és que aquella actuació va permetre a la italiana ampliar, de forma notable, el seu reconeixement damunt dels escenaris. El 'mugrogate' —com se'l va denominar— va generar forts ingressos en l'artista, podent cotitzar actuacions com la que va fer a Bilbao cobrant 3,5 milions de les antigues pessetes —uns 21.000 euros—, una xifra a la qual molt pocs arribaven en aquella època.

Portada de 'Interviú' protagonizada por Sabrina Salerno en 1987
Portada d''Interviú' amb Sabrina Salerno el 1987 | Interviú

Comentaris

envia el comentari