TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Salven a tres cadells amb les potes mutilades

Un d'ells tenia la mandíbula trencada
Troben a tres cadells tirats a les escombraries. | Facebook

 

Desgraciadament, encara hi ha persones que tenen molt poca consideració amb els animals. Com si es tractés d'una deixalla, l'antic amo d'aquests tres cadells els va tirar a les escombraries sense miraments. Segons No Lo Creo, els cuidadors d'una associació canina d'Albacete van aconseguir trobar-los, però no van poder fer res per pal·liar les conseqüències d'aquest terrible acte. Els cadellets tenien amb prou feines tres dies de vida quan van ser rescatats pels voluntaris de l'Associació Defensa Animales San Francisco de Asís, que de seguida es van adonar que els animals no estaven en les millors condicions.

L'associació explica al seu compte de Facebook que «Quan vam arribar ens vam trobar que tenien les potetes mutilades o partides. No es va poder fer res per salvar-les. A dos d'ells li faltarà una pota davantera, i al tercer la posterior». Un dels cadells, a més, tenia la mandíbula trencada. Per sort, els petits aprendran a caminar amb tres potes, així que podran portar una vida relativament normal. No obstant això, no seguiran endavant sense ajuda, i la ADA està buscant gent perquè aculli a aquests tres adorables cans. «Necessiten molt afecte» afirmen.

 

Si desitges col·laborar amb l'Associació Defensa Animales, pots contactar amb ells a través de perreradehellin@gmail.com. I si pots oferir una llar als protagonistes d'aquesta terrible història, no dubtis a posar-te en contacte amb ells. Cal que aquests peluts i fidels companys tinguin la vida que sempre s'han merescut.

 

Troben a tres cadells tirats a les escombraries. | Facebook

Troben a tres cadells tirats a les escombraries. | Facebook

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris