IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Salven a una gossa que va estar penjant d'un balcó durant més de cinc hores

Una societat d'ajuda als animals la va trobar pràcticament degollada en un pis del Caire

Bella va estar penjant d'una cadena de ferro durant cinc hores | Cedida

Al mig d'una ona de calor inhumana a Egipte, uns transeünts que s'arriscaven contra les altes temperatures a través dels carrers deserts van mirar cap amunt, encara no saben per què raó, i per sort van veure com una gosseta necessitava ajuda: la jove cadella penjava del balcó del tercer pis d'un edifici. L'única cosa que la mantenia lligada al pis era una cadena de ferro, de la qual portava penjant ja cinc hores. Els transeünts van decidir alertar a la societat egípcia d'ajuda als animals perquè entrés a l'edifici i intentés salvar-la.

Els instants d'espera es van tornar agònics, i es va poder veure com la seva salvació havia estat alhora la seva tortura, doncs la cadena que li salvava de caure al buit també estava seccionant-li la carn del coll i gairebé degollant-la. En el pis no hi havia ni rastre de l'amo, del que encara segueix sense conèixer-se la identitat. No se sap si l'animal va saltar o li van empènyer, el que estava clar és que es trobava en un estat de salut molt precari i es temia greument per la seva vida. «Creiem que portava penjada de la balconada unes cinc hores», deia Lauren Connelly, membre de la societat. 

Així és com va quedar el coll de Bella després de penjar durant cinc hores de la cadena de ferro | Cedida
 

La Societat egípcia d'ajuda als animals finalment va aconseguir l'impossible. Bella, com van anomenar a la gosseta, va aconseguir recuperar-se «com si res hagués succeït», i va trobar una família que l'estimava a l'altre banda de l'oceà. Bella va volar cap a Massachusetts, als Estats Units, on la van rebre amb els braços oberts, i on ara creix sana i estàlvia sense por de tornar a sofrir tortures de qualsevol tipus.

 
Bella ara gaudeix de la seva nova família a Massachusetts | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari