IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Samanta Villar es despulla per ensenyar el seu cos i demana pressupost per saber quant li costaria tenir un cos perfecte

La periodista ha demanat pressupost per aconseguir un cos perfecte i hauria d'invertir 40.250 euros

Imagen de Samanta Villar.

Samanta Villar ha tornat a sorprendre a tots els seus seguidors. La periodista va voler mostrar els seus defectes físics i les diferents connotacions de bellesa, tal com relata ‘Cuatro’.

Sense cap mena de pudor, Samanta va agafar la càmera i va enumerar una a una totes les parts del seu cos que no li agraden absolutament gens. «Aquí el meu mitxelín, la panxeta d'haver parit bessons» va mostrar Samanta per ensenyar seguidament la flacciditat del seu braç: «Ai, mira, mira com penja la xixilla!».

Seguidament, també va mostrar preocupació pel seu rostre: «Ja se'm marquen les arrugues». Per això mateix, la periodista va plantejar-se passar pel quiròfan per fer-se una liposucció i així poder encaixar suposadament «en el cànon de bellesa actual» i l'hi va dir a la seva mare per telèfon mòbil, la qual va quedar totalment al·lucinada: «Home, si fos exagerat… però amb el tipito que tens, filla meva…».

Després d'aquestes paraules, Samanta va acudir a la consulta del cirurgià plàstic Iván Mañero, que li va dibuixar totes les seves imperfeccions i li va explicar el perquè de la seva panxa després de donar a llum: «L'embaràs el que ha deixat és que la musculatura que ens sosté els abdominals ha hagut d'obrir-se perquè l'úter sortís cap a fora».

Imagen de Samanta Villar.

 

L'operació per a un cos perfecte li costaria un total de 40.250 euros

Concretament, segons Iván, la periodista hauria de passar pel quiròfan en dues ocasions. Realitzar-se una liposucció de panxa li costaria 3.800 euros, un augment de glutis (3.500 euros), un lífting de cuixes (4.800 euros), una liposucció de genolls (1.200 euros), un lífting de braços (4.750 euros), un augment de bessons (5.800 euros), un altre de mames (5.600 euros), un lífting facial (6.800 euros), la cua de la cella (3.200 euros), un bótox periorbitari (250 euros) i un augment de pòmuls (500 euros) i un altre de llavis (320 euros). Després de tot això, Samanta hauria d'invertir un total de 40.250 euros per tenir un cos suposadament perfecte.


Comentaris

envia el comentari