rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

S'amplia la recerca de la desapareguda Diana Quer fora del territori

La Guàrdia Civil no descarta cap hipòtesi al voltant de la desaparició de la madrilenya de 18 anys
La Guàrdia Civil revisa dades policials nacionals i internacionals, a més de càmeres de seguretat d'aeroports, estacions i carreteres | Cedida.
 

Cinc dies han passat des que la madrilenya de 18 anys, Diana Quer, va ser vista per última vegada. La jove es trobava estiuejant a Pobra do Caramiñal, a la Corunya, i tornava de la festa de Carme dos Pincheiros quan se li va perdre la pista. Des de llavors i fins aquest moment, la Guàrdia Civil ha concentrat tots els seus esforços en intentar trobar a Diana sense descartar cap hipòtesi. De fet, entre aquestes es contempla la possibilitat que la jove hagi pogut anar-se'n de forma voluntària, ja que, segons comenten, hi va haver una discussió familiar. A més, els investigadors asseguren no haver trobat rastres de violència de cap tipus.

 

D'aquesta manera, l'alerta de recerca de Diana ha superat el territori gallec, on va desaparèixer la noia dilluns passat. I és que, per a la Guàrdia Civil, el cas de Quer és considerat d'alt risc per tot el que envolta la desaparició i per l'enrenou mediàtic que ha generat. Així doncs, el cos policial revisa dades de les bases policials nacionals i internacionals, a més d'imatges de càmeres d'aeroports, estacions i carreteres.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris