Samsung deixa de vendre el Galaxy Note 7 a tot el món per cremar-se durant la càrrega de bateria

El Galaxy Note 7 és un phablet de vores corbes amb llapis òptic les principals novetats del qual són la resistència total a l'aigua i un escàner d'iris ocular

Un dels terminals de Samsung després de cremar-se durant la càrrega. | Cedida.

Samsung Electronics ha anunciat aquest divendres a Seül (Corea del Sud) que cridarà a revisió a tot el món el seu telèfon intel·ligent phablet Galaxy Note 7 després que diversos usuaris denunciessin que els seus dispositius s'havien cremat durant la càrrega. El gegant sud-coreà de l'electrònica pararà provisionalment les vendes a diversos països i oferirà als qui van adquirir el Note 7 la possibilitat de reemplaçar el seu terminal per un altre model de forma temporal.

El Galaxy Note 7, un phablet de vores corbes amb llapis òptic les principals novetats del qual són la resistència total a l'aigua i un escàner d'iris ocular, es comercialitza a mercats de tot el món des del passat 19 d'agost en deu països, encara que a Espanya estava previst que arribés el 9 de setembre. 

El director de la divisió de telefonia mòbil va assegurar que en la recerca es van detectar 24 d'aquestes bateries defectuoses en un total d'un milió de terminals. Des de llavors, diversos usuaris van denunciar que durant la càrrega el terminal s'havia incendiat i fins i tot alguns van pujar vídeos a la xarxa per demostrar-ho.


Comentaris

envia el comentari