rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sandra Barneda a punt de treure del plató de ‘Supervivientes’ a María Lapiedra per ensenyar els mugrons

La presentadora va acabar prenent-s'ho de broma
María Lapiedra durant la gala de 'Supervivientes' | Cedida

 

La col·laboradora Lydia Lozano va interrompre aquest diumenge, 16 de juliol, el plató de 'Supervivientes' per escalfar l'ambient: «Em sento fatal». Amb aquestes paraules, la col·laboradora de Telecinco va voler interrompre el programa, tal com explica 'Vanitatis'. «M'estan enfocant i tinc això darrere», ha explicat la col·laboradora apuntant directament a María Lapiedra situada just darrere seu. «És que ho estan penjant a Twitter! Jo creia que eren les arracades de Nagore, però no. Surto amb dos mugrons al darrere! Senyors, posa't tiretes!», li va etzibar a María Lapiedra, primera concursant de 'Supervivientes 2018'.

La col·laboradora va continuar insistint sobre el tema: «És que la gent li serà igual el que estigui dient! Es fixaran en ella!». Lapiedra va explicar que el programa li havia donat un tros de cinta adhesiva per tapar-se els mugrons. Per la seva banda, la presentadora del programa, Sandra Barneda, va començar saludant la tertuliana abans de fer-li un fort comentari, mig de broma mig de debò: «T'anava a dir una cosa, però no t'ho diré», va afirmar Barneda davant l'atenta mirada del públic. «Com vols que se't miri als ulls si se't veuen els mugrons, filla? És que vas contínuament... Així no es pot, María! Fora de plató!», va sentenciar la presentadora abans de consensuar l'expulsió de Lapiedra amb la direcció del programa de Telecinco.

 

Barneda va continuar amb el seu discurs: «Segur que som tendència del moment pels mugrons de María Lapiedra! Cristina, direcció del programa, què fem?», va preguntar Barneda mentre esperava ordres de direcció, per acabar deixant-li a la tertuliana seguir al plató de 'Supervivientes'. «La deixem amb els mugrons a l'aire; d'acord, perfecte, cap problema. Lydia, cada vegada que t'enfoquin no passa res», va etzibar la presentadora rient per posar punt final al tema.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris