Sandra Barneda posa totalment despullada per una revista

La presentadora ha protagonitzat el repte de 'Women's Health'

Sandra Barnedo acaba de publicar el libro 'Las hijas del agua'.
Sandra Barneda acaba de publicar el llibre 'Les filles de l'aigua' | GTRES

  

 

Sandra Barneda ha trencat esquemes amb l'última fotografia que ha compartit a Instagram. Amb més de 28.000 'likes' i 700 comentaris, la imatge s'ha convertit en la segona més exitosa que ha compartit mai la presentadora, només superada per la que va penjar fa unes setmanes amb la seva parella, Nagores Robles.

Perqué ha estat tot un éxit aquesta fotografia? Doncs perquè apareix completament despullada. En concret, es tracta de la imatge que apareixerà a la portada de la revista 'Women's Health' del pròxim mes de setembre, després que la presentadora catalana hagi protagonitzat el repte de la publicació per millorar el seu aspecte físic i la seva salut.

 

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

«Sent-te guapa i crida»

Sembla que aquest repte li ha anat d'allò més bé tant en l'àmbit físic com en l'anímic. La periodista està passant per un gran moment a la seva vida i anima a les dones a sentir-se lliures: «Sent-te guapa i crida! Fes rugir el teu poder de dona!».

En la publicació, Barneda també ha agraït a 'Women's Health' la possibilitat que li han donat de formar part del seu projecte i permetre lluir encara millor. «Gràcies per l'oportunitat de treure la millor versió de mi mateixa i conèixer-me una mica més. Repte completat i meravellós. Gràcies a tots els que ho heu fet possible», va escriure.

Els seus fans alaben la seva figura

Ràpidament, els seguidors de la presentadora barcelonina van començar a deixar comentaris a la fotografia alabant la seva figura. «Una foto amb molta naturalitat i preciosa, com ella», «Que guapa ets ... Quan et veurem a la tele una altra vegada?» o «Quin cos que tens», són alguns dels missatges que es poden llegir. Això sí, tampoc va faltar la gent que va aprofitar l'ocasió per criticar-la: «Sandrita és exhibicionisme, deixa't d'ornaments... És el preu que pagues d'estar a la televisió!» o «I per a això cal treure's la roba?».


Comentaris

envia el comentari