rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els secrets de la inhòspita Casa Lila d’Arenys de Mar

Llegendes i rumors inunden l'edifici

Imatge d'arxiu de la Casa Lila d'Arenys. Foto: Cedida.

 

Darrere de les parets de la coneguda com Casa Lila d'Arenys de Mar (Barcelona) s'amaga una tràgica i sanguinària llegenda. Avui en dia és difícil de trobar i els arbres l'han recobert quasi per complet però els fets paranormals continuen tenint lloc. Segons s'explica, una família de dos fills bessons, una nena petita i un gos habitava la construcció que lluïa les seves parets pintades de blau que el sol convertia en lila. El pare de la casa va començar a canviar el seu caràcter, a tornar-se esquerp i boig fins al punt que un dia va agafar l'arma que tenia desada per matar la seva dona d'un tir al cap —la seva bellesa i els gels que sentia el van fer desvariar. Tot seguit, va fer cap a l'habitació de la nena i va llevar-li la vida també amb l'escopeta.

 

El soroll que feia l'home en disparar va fer que els bessons s'aixequessin del llit. Quan l'home els va veure, tenint en compte la llegenda, va portar-los fins a la banyera i allí els va degollar cruelment —altres versions apunten que a un d'ells el va assassinar amb un tret al mig del menjador i que l'altre si va morir d'un tall al coll. Els sanguinaris fets no acaben aquí, finalment, va agafar el gos, que bordava arran de tot el que estava succeint, i el va llençar contra la paret del soterrani. Quan es va adonar del que havia fet, abans de suicidar-se, va deixar escrita una nota on es podia llegir que no havia estat culpa seva, que estava posseït.

 

Avui en dia, la casa abandonada és un punt de trobada de persones que estudien fenòmens paranormals. I és que, tal com apunten la gent que s'hi dedica, s'ha pogut enregistrar nombroses psicofonies que deixen sentir el gos bordant i fins i tot veus de les nenes que allí vivien. EL que és segur és que només el sinistre aspecte que presenta la Casa Lila frena a posar-hi un peu.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris