Se'n va de festa i abandona als seus fills de nou anys a Benidorm

La van trobar dotze hores després a l'apartament

Imagen de la zona de fiestas en Benidorm. | Cedida.

Una turista d'origen britànic ha estat detinguda per abandonar els seus fills mentre ella estava de copes a Benidorm el passat 27 de juliol. Els fets van començar quan la dona, que es trobava a la zona de copes de la localitat bevent, va donar diners als seus dos fills bessons de només nou anys perquè anessin a comprar una mica de menjar i quan van tornar la seva mare ja no estava.

En trobar-se perduts van decidir separar-se per buscar-la. Hores més tard una parella va trobar un dels germans passejant pels carrers i va ser portat a les dependències de la Policia Nacional. En saber que hi havia un altre germà perdut els agents van sortir en la seva cerca i passades tres hores el van trobar a l'entrada del seu domicili vacacional, a la veïna població de Finestrat, després d'una llarga caminada.

Segons 20 minutos, van trobar a la dona a l'apartament l'endemà dotze hores després. Aquesta li va dir a la policia que els havia perdut a les vuit de la tarda quan estava de copes però que no va avisar a la policia perquè els nens sabien tornar. Per això la van detenir i ja ha passat a disposició policial. Els dos fills romanen en un centre de menors.


Comentaris

envia el comentari