Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home de 44 anys en caure per un barranc a Sabadell

El senzill i curiós truc per descobrir quin és el teu pes ideal

La mida del vostre colze us permetrà saber-ho

La mida del vostre colze us ajudarà a saber si esteu en el vostre pes ideal. Foto: Blogodisea.com

 

Si volem calcular el nostre pes ideal, hem de tenir en compte sempre la complexió o constitució del cos humà, ja que, en cas contrari, l'estimació del nostre pes recoamanat estarà equivocada. A vegades, l'Índez de Massa Corporal sol reflectir sobrepès o obesitat en persones musculoses, de manera que abans de saber el pes ideal hem de descobrir la nostra constitució.

 

 

Aquí hi intervenen factors com l'alçada i el fet de ser home o dona. Un dels mètodes més ràpids i fiables és mesurar l'ample del colze. Per realitzar aquest mesurament, elevarem el braç i el flexionarem en forma de L, formant un angle recte de 90 graus. Ara simplement haurem de mesurar la distància que hi ha entre els dos ossos sortint dels costats o protuberàncies òssies laterals. Aquesta és la taula en funció dels centímetres del vostre colze:

 

La taula Foto: Blogodisea.com

 

 

Una vegada que coneguem mostra constitució, ja podem saber el nostre pes ideal amb més exactitud segons la nostra alçada, complexió i gènere. Podem buscar el nostre pes ideal a la taula de sota, en la qual se'ns dóna un pes mínim i màxim:

 

 

La taula per conèixer el teu pes ideal. Foto: Blogodisea.com