rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sexe a bord i estafes amb el canvi: Els secrets del personal dels avions al descobert

El personal de cabina sovint fa coses que ens sorprendrien. Foto: cedida.

 

Un estudi elaborat per Jetcost posa al descobert els principals secrets del personal de cabina d'un avió, els anomenats personal auxiliar a bord. La investigació ha entrevistat prop de 800 persones que han treballat o treballen com auxiliars de vol i, d'aquests, el 89% ha reconegut haver incomplert les normes de comportament bàsiques. Entre elles, hi trobem des de sexe a bord amb passatgers fins a enganys als clients. El 21% dels enquestats ha reconegut haver mantingut relacions sexuals amb algun company durant el vol, el que significa un de cada cinc entrevistats. Per si no fos poc, el 14% assegura haver practicat sexe a bord amb algun dels passatgers.

A més a més, el 20% també ha utilitzat diverses vegades petits trucs a l'hora de retornar el canvi. Am l'argument de no tenir prou monedes a bord, poden aconseguir més de 400 euros l'any. A vegades, l'engany passar per tornar el canvi amb una altra moneda, fet que ha reconegut més de la meitat de la gent, i jugar amb el preu en aquell moment. El 40%, però, assegura que els enganys en el canvi d'una compra són senzills, ja que la gent no acostuma a comprovar el retorn. Un dels fets reconeguts que més sorprenen té a veure amb la mandra: el 28% del personal de vol han negat en alguna ocasió la disponibilitat d'algun producte sol·licitat, tot i ser mentida.

Si ens centrem en països, el personal de cabina alemany és el que aconsegueix "estafar" més als passatgers: assoleixen més de 500 euros l'any. Mentre que si ens fixem en el personal de l'Estat espanyol, la xifra baixa fins als 156 euros, Així que ja ho saps: si compres dalt un avió, comprova el canvi!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris