El «sexe astral», la nova i estranya moda sexual amb què no pots contreure cap malaltia ni quedar-te embarassada

Steve G. Jones, expert en projecció astral i hipnoterapista, ens explica com funciona
Mai ningú s'havia atrevit a parlar de l'existència del sexe «astral» | cedida

 

El sexe pot ser de moltes maneres: bo/dolent, intens/relaxat, planificat/espontani, etc. No obstant això, mai abans havia rebut la categoria d'«astral». S'havia sentit parlar del sexe tàntric, que explora les sensacions de la pell, connectant l'«esperit», sense anar més enllà, fins i tot s'havia arribat a definir el sexe fantasma, com aquell en el qual sents que estàs tenint relacions però no hi ha ningú aquí,

 

Ara bé, segons informa el diari 'Mirror', mai ningú s'havia atrevit a traçar una nova destinació molt més enllà, al regne de les projeccions i de l'univers. Per explicar realment el que implica o, més aviat, que és exactament això del sexe astral, primer s'ha de comprendre que implica el món «astral». L'astral es relaciona fortament amb les projeccions, passant a constituir un nucli pràcticament indivisible: les projeccions astrals.

 

Al món astral l'esperit és lliure, es desprèn dels límits dels cossos físics | 'Plan de Maestría'

 

Se suposa que el subjecte transcendeix, passa a ser una mica més, separant el seu esperit del cos i endinsant-se en un altre plànol diferent de la realitat. Aquesta, en teoria, és la base del món astral, un món que no és màgic, sinó més aviat espiritual, on l'home no té les seves restriccions físiques i mortals. En aquest lloc no hi ha concessió clara del temps, tampoc de la gravetat o de la tangibilitat: el món real flueix al seu ritme i els viatgers astrals per un altre.

 

Segons Steve G. Jones, és possible conciliar el món terrenal amb el pla astral mitjançant la conjunció que es produeix durant el coit. Aquestes relacions sexuals passarien a convertir-se en «sexe astral», una forma molt més plaent d'experimentar la sexualitat. La dificultat d'aconseguir-ho varia entre persones, segons les normes de l'astral, els individus tendeixen a poder projectar-se a aquest plànol en moments en què la ment s'endinsa als terrenys del somni, és a dir, durant la vigília.

 

No obstant això són molts els experts que asseguren que la capacitat de projectar-se, a part de poder adquirir-se, pot entrenar-se per aconseguir aplicar-la a qualsevol moment que es desitgi.

Llavors, els més avesats a la matèria, podrien fer-ho just al moment que realitzen activitats sexuals, i si tots dos ho fan correctament al temps, tots dos esperits podran enllaçar-se al plànol astral i moure's junts allí dins. Aconseguir aquesta proesa, segons Steve, tindria «premi»: podries arribar a experimentar sensacions molt més completes i profundes que les que permeten dos cossos físics, doncs els esperits són parts de nosaltres mateixos molt més pures, complexes i intenses i, per tant, es presten més a connexions profundes.

 

A més, Steve deia: «El 'feedback' és molt important durant els intercanvis sexuals i sovint es perd al món físic... però al món astral, el feedback és automàtic, perquè estàs veient l'ànima de l'altre». I l'especialista, rematava: «No hi ha mentides involucrades, no hi ha mentides possibles perquè totes les intencions... tots els sentiments es mostren a l'ànima de la persona de forma instantània».

 

Ja que l'esperit és la nostra part més pura, no amaga ni les nostres intencions, ni els nostres sentiments o anhels | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris