IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

S'indigna després de penjar la foto del seu amic difunt a les xarxes i que li fessin retirar

Gemma Williams va fotografiar-se amb el seu amic mort al tanatori i va penjar la foto a Facebook

La noia va fer la foto després de col·locar el braçalet al seu amic. Foto: Cedida

Molta gent troba que el fet que els mòbils incorporin una càmera de fotos no ha estat una bona idea. En aquest cas però, una noia anglesa va indignar-se després que li fessin retirar una foto que havia fet amb el seu telèfon. Segons relata el The Sun, Gemma Williams, una noia de Basildon, a Anglaterra, va retirar el llençol que cobria el cos del seu amic Michael Dene Ray, un DJ de 21 anys, que era en una sala de vetlla i va posar-li un braçalet al canell que simbolitzava la seva amistat.

Després de posar-li la polsera, la noia va fer una foto de les seves mans, juntament amb les del noi mort, on es podia veure que ella duia un braçalet idèntic. Posteriorment, l'hauria publicat al seu perfil de Facebook com a homenatge, un fet que va indignar la família del noi que van acusar-la d'haver fet la foto sense cap tipus de consentiment. El fet va propiciar que la família sol·licités controls més estrictes als serveis funeraris.

La germana del noi, en veure la imatge a les xarxes socials, va fer el possible perquè Facebook la retirés i va aconseguir-ho. Charley-Anne Semple declarava al mitjà que «no podia creure el que veia. La imatge va deixar-nos en estat de xoc i ens va entristir molt. De fet, encara estem molt enfadats pel fet a dia d'avui». Tot i això, mesos després la van disgustar molt quan va veure que els amics del seu germà estaven pensant a fer samarretes amb la imatge per celebrar el que hauria estat l'aniversari del noi difunt.


Comentaris

envia el comentari