rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Protecció Civil activa l’alerta per onada de calor a tot Catalunya

Els sis beneficis de practicar sexe al matí per a la salut

Tenir relacions sexuals abans de començar el dia ajuda, entre altres, a enfortir les defenses i a aprimar-se

Practicar sexe: la millor forma de començar el dia   | Cedida

 

Encara que desconegut per molts, diversos estudis han demostrat que tenir relacions sexuals abans de començar la rutina diària té importants beneficis per la nostra salut, una afirmació que avalen també molts sexòlegs i metges. I és que tots aquells que pensin que no hi ha millor forma de començar el dia que amb un esmorzar al llit o fent esport estan equivocats: els beneficis del sexe matinal van més enllà del plaer físic, ja que també milloren el nostre benestar emocional i la nostra salut. És per això que a 'Diario Femenino' i 'OkDiario' han elaborat una llista en la qual s'enumeren els principals avantatges i els beneficis més importants del sexe matinal.

- Ajuda a aprimar: Segons diversos estudis, una sessió de sexe al matí resulta molt més efectiu que anar al gimnàs o sortir a córrer i fins i tot es poden arribar a cremar una mitjana d'entre 200 i 500 calories.

 

- Ajuda a prevenir els refredats: El sexe ajuda a mantenir les defenses atès que incrementa la producció d'anticossos i a més, activa l'organisme. Gràcies a això, s'aconsegueixen prevenir els catarros, grips, refredats i altres malalties.

 

- Redueix els nivells d'estrès: Diverses recerques han descobert que, a llarg termini, les persones que mantenen relacions sexuals al matí tenen menys possibilitats de patir estrès, depressió o baixades d'ànim.

 

- Millora la circulació: L'activitat sexual ajuda a millorar la circulació tant en el cas dels homes com en el de les dones, fet que al seu torn repercuteix en el fet que ens sentim més actius al llarg del dia.

 

- Augmenta la testosterona: Gràcies a les relacions sexuals, la producció de testosterona millora i l'augment dels nivells d'aquesta afavoreix la prevenció de malalties com l'osteoporosi.

 

- Millora la pell: Practicar sexe augmenta també els nivells d'estrògens com les hormones, la qual cosa reporta beneficis per al pèl i la pell. A més, suposa un xut d'autoestima, ja que fa que sortim del llit amb el maco pujat.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris