rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sis trucs increïbles per deixar el lavabo lluent

El vinagre és un dels elements que recomanen per netejar

La pàgina LaVozdelMuro comparteix una llista de consells per netejar el lavabo i deixar-lo brillant sense massa esforç:

 

1. Te negre: deixar infusionar tres bosses de te en un got d'aigua fins que sigui totalment fosc, posar-ho en un envàs polvoritzador i fer-ho servir per netejar vidres i miralls. També recomanen fregar-ho amb paper de diari en comptes de paper de cuina, el resultat és sorprenent.

 

2. Vinagre i sabó líquid: per treure la brutícia negra que queda entre les rajoles de la dutxa o la banyera, recomanen posar vinagre i sabó líquid en un raspall dels que es poden omplir i fregar-ho. Aquesta barreja fa que les marques negres marxin fàcilment.

 

3. Llimona: per netejar les restes de calç només cal fregar mitja llimona per la zona que està bruta, si amb la llimona no n'hi hagués prou, recomanen embolicar l'aixeta amb un drap, mullar-lo amb vinagre i deixar-ho actuar durant una bona estona.

 

4. El pot del raspall de dents: hi queden sempre marques de dentífric i de calç, i costa netejar-ho de tot. Una solució ben senzilla és aprofitar per rentar-lo quan hàgim d'engegar el rentaplats, quedarà com nou.

 

5. Vinagre: per netejar l'inodor, per dins i per fer-ho, recomanen fer servir vinagre, ja que és un producte desinfectant, servirà tant per deixar-lo lluent, com per netejar-lo a fons.

 

6. Detergent: l'escombreta del vàter és un dels elements que acumulen més brutícia de tot el lavabo, tant, que abans de plantejar-nos netejar-la, preferim canviar-la. Però si posem detergent a la seva base, a part de trigar més a embrutar-se, servirà per netejar més efectivament quan la utilitzem.

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris