Les situacions més estranyes que s'han trobat alguns pilots volant

El pilot del SCT per sobre de l'edifici del 112 de Reus. Foto: Laia Solanellas.

No és la primera ocasió que parem a llegir Reddit, una xarxa social on els usuaris pengen diversos fils i a partir d'aquí la gent els va ampliant i responent. Un dels darrers fils que més han funcionat i que més ha cridat l'atenció dels mitjans preguntava directament als pilots amb quines escenes més estranyes s'havien topat volant. Val a dir, com també ha recollit La Vanguardia, que algunes de les anècdotes de Reddit no estan corroborades, però val la pena recollir les més curioses:

Una d'elles té a veure amb Hawaii i el mar. Un dels pilots, sobrevolava l'illa quan va veure una cosa enorme al mar. Primer creia que era una balena o algun mamífer similar, però a mesura que s'hi acostava, anava veient que era massa gran per se un animal. Va ser llavors quan va veure que era un submarí enorme de la Marina dels Estats Units.

Un altre usuari, anomenat 'Lendergle', assegura que un dia estava a punt d'aterrar e Pennsilvània quan va veure uns punts foscos damunt la pista. Va demanar informació a la torre de control, i aquesta li va dir que hi havia un gos negre perseguint un grup de cérvols, però que no hi havia perill. Això sí, un cop l'avió ja havia aterrat, el pilot va veure com no hi havia ni rastre de cérvols, però el gos continuava a la pista.

Què pensaríeu si us trobéssiu  una bossa de plàstic d'un supermercat a 10.000 peus d'altura? És el que li va passar a l'usuari i pilot 'Tiat323', que assegrua que és normal trobar 'objectes voladors', però que gairebé mai s'hi havia trobat a tanta alçada.

La història segurament més divertida és la que explicava 'Tugboatdriver', quan estava navegant a 43.000 peus d'alçada i el sol es ponia darrere l'avio. De cop, el pilot va veure un punt lluminós a l'horitzó, just davant seu. La llum es movia molt de pressa, i davant el pànic a xocar, va trucar al centre de control per saber si hi havia trànsit aeri. L'operador li va confirmar que no hi havia cap avió en aquella zona. Minuts després, el van informar que aquella llum era l'Estació Espacial Internacional.

Una de les pitjors experiències l'explicava 'Kodithegreat', que el segon dia que volava sol en helicòpter va viure una situació horrorosa. Estava acumulant hores i experiència quan va veure 4 vaixells en el que semblava una festa d'adolescents. Va intentar apropar-se quan el van sorprendre un grup d'ocells. Fins a 100 aus van rodejar l'helicòpter, amb algunes colpejant. Va haver de marxar a gran velocitat per deixar-los enrere.


Comentaris

envia el comentari