Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte de temps radiant arreu per començar el cap de setmana

ÚLTIMA HORA

Troben el jove de 21 anys desaparegut a Barcelona

Sobreviu a un càncer i li toquen 72 milions d'euros del Euromillón aquella mateixa setmana

En sortir de la seva operació als Estats Units per extirpar-li un tumor de la seva gola li va demanar a la seva filla que comprés una butlleta
Imarge de la família afortunada. | Cedida.
 

Diuen que quan la sort et somriu has d'aprofitar el moment i això és el que va fer Sonia, la mare d'una família Gal·lesa. Justament ella acabava de passar per una horrible experiència, haver-se salvat d'un càncer de tiroide. En sortir de la seva operació a Estats Units per extirpar el tumor cancerós de la seva gola, li va demanar a la seva filla que comprés un bitllet de Euromillón.

 

Segons Telecinco, en tornar al seu país no l'hi podien creure, la família hi havia estat tocada per la bona fortuna perquè a més d'haver-hi superat la malaltia els havia tocat més de 72 milions d'euros. Amb això ja tènia tot el que es pot demanar, l'amor de la seva família, la seva salut que havia recuperat i diners. En declaracions de Sonia al diari The LADbible, afirmava que «quan vaig sortir de l'operació pensava que era la dona amb més sort del món per això vaig cridar a la meva filla i li vaig dir que comprés un bitllet».