rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Sofía Suescun assegura que el ‘membre’ de Suso Álvarez «és el més gran que he vist a la meva vida»

Els dos exconcursants de 'Gran Hermano 16' han realitzat un reportatge fotogràfic junts i completament nus per a la revista 'Primera Línea'

 

Sofía Suescun i Suso Álvarez —dos dels concursants més polèmics i coneguts de 'Gran Hermano 16'— s'han despullat junts per protagonitzar el nou número de la revista 'Primera Línea'. Aquest reportatge fotogràfic en què els dos exconcursants i també exparella dins de la casa de Guadalix de la Sierra apareixen mostrant-ho tot, s'ha llançat aquest mateix dilluns 18 de setembre. A més de les suggerents i sensuals imatges, a 'Primera Línea' també se'ls ha realitzat un reportatge de la mà del conegut periodista Torito, qui no ha deixat ocult cap secret entre ells dos. Segons el portal 'Bekia', Suso ha comentat que si tornessin a estar junts, tal com va succeir a 'Gran Hermano', «no hi hauria una parella a la televisió amb més tirada que nosaltres, com a joves, sonats i kamikazes que som».

El jove tampoc s'ha mostrat pudorós parlant de la seva vida sexual, assegurant que sol mantenir relacions sexuals amb tres dones cada setmana. Per la seva banda, Sofia tampoc s'ha mossegat la llengua i ha parlat de la part més íntima de Suso: «Recordava les seves dimensions una mica esbojarrades, però no me'n recordava del seu tacte». Suescun també ha reconegut que es va espantar «quan li vaig tocar per primera vegada, és el més gran que he vist en la meva vida». En el reportatge també s'han recollit altres aspectes sexuals de la jove, com per exemple que és multiorgàsmica.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris